Η Κύπρος έχει 5G με τη Cytamobile-Vodafone, αυτά είναι τα πιστοποιημένα smartphones

0
44
Η Κύπρος έχει 5G με τη Cytamobile Vodafone, αυτά είναι τα πιστοποιημένα Smartphones

Το δίκτυο 5G της Cytamobile-Vodafone έχει πληθυσμιακή κάλυψη 70% και αναμένεται να φτάσει στο 98% σε περίπου ένα χρόνο. Πρόσβαση στο δίκτυο 5G έχουν όλοι οι συνδρομητές της Cytamobile-Vodafone, ιδιώτες και επιχειρήσεις, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και ανεξαρτήτως προγράμματος. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι συνδρομητές να διαθέτουν συσκευή 5G πιστοποιημένη στο δίκτυο της Cyta και να βρίσκονται σε περιοχή με κάλυψη 5G.

Για να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο Cytamobile-Vodafone 5G στην Κύπρο θα πρέπει να διαθέτετε συσκευή που το υποστηρίζει και να είναι πιστοποιημένη στο δίκτυο της Cytamobile-Vodafone. Επιπλέον, θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το τελευταίο λογισμικό (software) και να βρίσκεσαι σε περιοχή με κάλυψη δικτύου Cytamobile-Vodafone 5G. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όλο και περισσότερες συσκευές θα πιστοποιούνται σταδιακά και θα παρέχουν πρόσβαση στο Cytamobile-Vodafone 5G.

Cyta 5G smartphones

Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Huawei P40 Pro
Huawei P40
Xiaomi Mi 10T Lite
Xiaomi Mi 10T
Xiaomi Mi 10T Pro

Εκτιμάται ότι μέχρι τον Ιούνιο, σταδιακά, όλα τα μοντέλα συσκευών 5G που κυκλοφορούν στην τοπική αγορά θα πιστοποιηθούν με το δίκτυο. Αυτό περιλαμβάνει τα μοντέλα iPhone 12 και τα μοντέλα 5G της Samsung.

Το 5G είναι η 5η γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μετεξέλιξη της τεχνολογίας 4G, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η μετάδοση δεδομένων με έναν πιο έξυπνο, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Μετά το 2G (φωνή και SMS), το 3G (φωνή, SMS και πλοήγηση στο διαδίκτυο), το 4G και 4.5G (γρηγορότερη και πιο σταθερή πρόσβαση στο διαδίκτυο και video streaming) το επόμενο βήμα αφορά στην τεχνολογία 5G.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ