Πόσες ώρες ύπνου τον χρόνο χάνουν οι gamers;

0
17
Πόσες ώρες ύπνου τον χρόνο χάνουν οι Gamers;

All Earth in Minecraft

Ωραίο το gaming, αλλά απαιτεί χρόνο, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα έρευνας που μελέτησε τις χαμένες ώρες ύπνου εξαιτίας του. Συνολικά, η έρευνα μελέτησε τις συνήθειες 7933 gamers για να βγάλει τα συμπεράσματά της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του GamblingDeals.com, κατά μέσο όρο ένας gamer ξοδεύει 5 με 6 ώρες κάθε μέρα για την αγαπημένη του ασχολία, κάτι που μεταφράζεται σε 35 με 42 ώρες την εβδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε και ο υπολογισμός των χαμένων ωρών από τον ύπνο κάθε έτος και το νούμερο έδειξε 912 χαμένες ώρες ύπνου για κάθε gamer. Αναλυτικότερα, το 51% του δείγματος απάντησε ότι κοιμάται για 5 με 6 ώρες την ημέρα λόγω του gaming, αντί για τις 7 με 9 που θα έπρεπε.

To 76% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι έχει εφιάλτες μετά από το πολύωρο gaming, ενώ το 52% των gamers σημείωσε ότι έχει καθυστερήσει σε σημαντικές υποχρεώσεις τους, όπως είναι το σχολείο ή η εργασία. Το 21% είπε ότι το Minecraft ήταν το παιχνίδι αυτό που τους κράτησε για περισσότερη ώρα απασχολημένους.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό, το δείγμα χρησιμοποιεί σε ποσοστό 41% το PlayStation, το Xbox ακολουθεί με 38%, σε PC παίζει ένα ποσοστό 17% και ένα 4% έκανε λόγο για άλλο τρόπο gaming, όπως είναι τα κινητά.

Καλά και ενδιαφέροντα όλα τα στοιχεία αυτά, αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι το gaming είναι μια εξόχως ενδιαφέρουσα και δημιουργική απασχόληση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ