Κων. Μαραβέγιας: Αν είχα ειδοποιηθεί για τη σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης, θα ήμουν εκεί

0
16
Κων

Σε δήλωσή του σχετικά με τη σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, στην οποία συμμετείχαν ο αρμόδιος υπουργός Κ. Τσιάρας, η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, οι βουλευτές Χρ. Μπουκώρος και Αθ. Λιούπης, καθώς και ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κων. Μαραβέγιας επισημαίνει τα ακόλουθα:

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λάθος ερμηνειών, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε ειδοποιήθηκα από οιονδήποτε για τη σημερινή συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ακόμη κι αν επρόκειτο για την επικύρωση της απόφασης που ομόθυμα λάβαμε οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής στο Δημαρχείο Βόλου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, αν είχα ειδοποιηθεί, θα ήμουν εκεί, σε ένδειξη σεβασμού στην όλη διαδικασία.

Το θέμα του Δικαστικού Μεγάρου είναι μείζονος σημασίας για τη Μαγνησία και αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για όλους. Προσωπικά, ήμουν από τους πρώτους που επιδίωξα συνάντηση με τον κ. Τσιάρα, τον Αύγουστο του 2019, με αίτημα να δοθεί επιτέλους λύση στην μεγάλη αυτή εκκρεμότητα.

Πηγή