«Τον έχασα στα χέρια μου»

0
3

Σε δάκρυα ξέσπασε στον «αέρα» του ΟΡΕΝ η Μαίρη Αυγερινοπούλου. «Τον έχασα στα χέρια μου σε πολύ μικρή ηλικία», εξομολογήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος.

Με αφορμή την αναφορά του Αντώνη Κανάκη στην απώλεια του πατέρα του, η Μαίρη Αυγερινοπούλου αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» από το OPEN σε μία ιδιαίτερα προσωπική της στιγμή.

«Πάντοτε λέω στον γιο μου ότι, αν ζούσε εκείνος, θα ήταν αλλιώς», αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος και ξέσπασε σε δάκρυα όταν έφερε στη συζήτηση την περίπτωση του δικού της πατέρα, τον οποίο έχασε σε νεαρή ηλικία.

«Ξαφνικά σταματάς να είσαι παιδί. Εγώ έχω χάσει τον πατέρα μου στα χέρια μου σε πολύ μικρή ηλικία και πάντοτε λέω στον Αλέξη, τον γιο μου, ότι αν ζούσε ο μπαμπάς μου, θα ήταν αλλιώς», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου, χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Έχεις μία καρδιά σαν μικρό παιδί, είσαι υπέροχη», της είπε η Ελένη Τσολάκη, παίρνοντας τη συνεργάτιδά της αγκαλιά. «Να προσέχετε τους γονείς σας και όχι μόνο. Τίποτα δεν έχει σειρά σε αυτή τη ζωή. Να προσέχουμε όσους αγαπάμε. Οι γονείς μας είναι η ρίζα, η συνέχειά μας και όλα όσα κουβαλάμε, τα καλά και τα κακά», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.

Απόσπασμα από τις συγκινητικές στιγμές στον «αέρα» του OPEN:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή