Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

0
2

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλουμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027 λόγω τεχνικών προκλήσεων, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Κορέα.

Σύμφωνα με την Alpha Biz, τα στελέχη της Apple προσάρμοσαν το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του αναδιπλούμενου iPhone από το τέταρτο τρίμηνο του 2026 έως το πρώτο τρίμηνο του 2027, μετά από προβλήματα με την απόκτηση εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των πτυσσόμενων οθονών που πληρούν τα υψηλά του πρότυπα.

Η Apple βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξης δύο αναδιπλούμενων smartphone, σύμφωνα με το The Information. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι τα δύο πρωτότυπα iPhone διπλώνουν κατά πλάτος σαν cell. Πιο πρόσφατα, η Samsung Securities ισχυρίστηκε ότι το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone της Apple θα διαθέτει εξωτερική οθόνη 6 ιντσών και κύρια οθόνη 8 ιντσών.

Εν τω μεταξύ, το κορεατικό The Elec τον περασμένο μήνα ανέφερε ότι η Apple σκέφτεται επίσης να λανσάρει μια συσκευή 7 έως 8 ιντσών που θα μπορούσε τελικά να αντικαταστήσει το iPad mini 8,3 ιντσών.

Παρά τις φήμες, ωστόσο, υπάρχει αυξανόμενος σκεπτικισμός μεταξύ των αναλυτών σχετικά με το εάν η Apple θα εγκαταλείψει τα σχέδια για το αναδιπλούμενο τηλέφωνό της στο εγγύς μέλλον, επειδή η εταιρεία ανησυχεί ότι η υπάρχουσα αναδιπλούμενη τεχνολογία δεν έχει ακόμη ωριμάσει με τέτοιο τρόπο που θα της επέτρεπε να παρουσιάσει αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της.

Μόλις τον περασμένο μήνα μια κινεζική φήμη ισχυρίστηκε ότι η Apple είχε αναστείλει την ανάπτυξη ενός αναδιπλούμενου iPhone αφού οι οθόνες προμηθευτών απέτυχαν να περάσουν τα αυστηρά πρότυπα δοκιμών της εταιρείας. Η Apple λέγεται ότι δοκιμάζει ανταγωνιστικά αναδιπλούμενα τηλέφωνα από το 2016 ως μέρος της διαδικασίας έρευνας και ανάπτυξης σε αναδιπλούμενες συσκευές.

Σε μια περίπτωση, ένα από τα πιο πρόσφατα πάνελ που κατασκευάστηκε από τη Samsung φέρεται να “χάλασε μετά από λίγες ημέρες” κάτω από τις αυστηρές εσωτερικές δοκιμές της Apple, κάτι που φέρεται να έκανε την εταιρεία να παγώσει τη διαδικασία ανάπτυξης.

H εταιρεία φέρεται να πασχίζει να εξαλείψει την πτυχή που σχηματίζεται στη μέση μιας οθόνης λόγω επαναλαμβανόμενης αναδίπλωσης και εξακολουθεί να επεξεργάζεται ένα σχέδιο για έναν μεντεσέ που θα επιτρέπει στην οθόνη να βρίσκεται τελείως επίπεδη. Η Apple έχει επίσης εξετάσει πάνελ με πολυμερή υλικά όπως σιλικόνη ή ακρυλικό για να μειώσει τα προβλήματα ανάκλασης φωτός.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ