Το απίστευτο “free the nipple” look της Chiara Ferragni στο show του Dior στο Παρίσι

0
17

Με ένα απίστευτο “free the nipple” look εμφανίστηκε η Chiara Ferragni στο show του οίκου Dior στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Η Ferragni όπως φαίνεται, εξελίσσεται στην απόλυτη μούσα της Maria Grazia Chiuri, η οποία είχε επιμεληθεί το νυφικό της και πριν μερικές εβδομάδες στο φεστιβάλ του San Remo έντυσε την διάσημη fashion influencer με 4 διαφορετικά – statement φορέματα, όλα με ένα ένα δυνατό μήνυμα έναντια στη βία κατά των γυναικών. Μάλιστα, το ένα από αυτά τα φορέματα, το “Shameless Dress” αναπαριστούσε το γυμνό σώμα της Ferragni. Για το συγκεκριμένο φόρεμα η Chiuri και ο οίκος Dior αναφέρουν,  “Το φόρεμα από σαρκώδες τούλι αναπαράγει, κεντημένο με κρύσταλλα και την τεχνική trompe l’oeil, το σώμα της ψηφιακής δημιουργού στη φυσική του κατάσταση και απελευθερωμένο από την ντροπή που πάντα επέβαλαν σε όλους, ξεκινώντας από την Εύα, την πρώτη γυναίκα στην ιστορία που αναγκάστηκε να νιώσει ντροπή. Αυτή η ψευδαίσθηση του γυμνού θέλει να υπενθυμίσει ότι όποια γυναίκα αποφασίζει να δείξει τον εαυτό της ή να νιώσει σέξι, δεν εξουσιοδοτεί κανέναν να ασκήσει βία πάνω της ή να την κάνει να νιώσει ενοχές”. Με αυτή τη δημιουργία, Ferragni και Chiuri, θέλησαν να δώσουν φωνή σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο που κακοποιούνται, σε όλες εκείνες που τους λένε ότι το σώμα τους θα έπρεπε να τους δημιουργεί αίσθημα ντροπής ή ότι είναι μόνο ένα αντικείμενο επιθυμίας, ή ακόμα ότι υποκινεί στην αμαρτία.

Από την αναπαράσταση όμως, η Chiara Ferragni πέρασε στην πραγματικότητα. Με ένα ultra sheer tank top με πλέξη Dior συνδυασμένο με μια πολύ πιο επίσημη μακρυά μαύρη φούστα με σκίσιμο το οποίο άφηνε να φανούν το διχτυωτό καλσόν και οι Dior μπότες μέχρι το γόνατο, η mega- influencer έκανε μια statement εμφάνιση αφήνοντας το φυσικό της στήθος να φαίνεται. Το outfit ολοκλήρωσε κρατώντας μια μίνι εκδοχή της κλασικής Lady Dior.

Chiara Ferragni

Φωτογραφία: Ziya / SplashNews.com

Συμπαθείς ή όχι την Chiara Ferragni οφείλεις να της αναγνωρίσεις το θάρρος που την διακρίνει πάντα σχετικά με το σώμα της και το γεγονός ότι πάντα επιλέγει να γιορτάζει την γυναικεία φύση της περνώντας ένα σημαντικό μήνυμα.

Κεντρική φωτογραφία: Courtesy of Falconeri

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ