Το γεφύρι της Άρτας! Παράταση μέχρι τέλος Ιουλίου για τον κόμβο στον Άναυρο

0
31
Το γεφύρι της Άρτας! Παράταση μέχρι τέλος Ιουλίου για τον κόμβο στον Άναυρο

Έργα μέσα στο μέσον του καλοκαιριού- Φόβοι για ουρές αυτοκινήτων και μποτιλιάρισμα

Στα τέλη Μαΐου λήγει η προθεσμία της αναδόχου, που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στον Άναυρο, ωστόσο φαίνεται πως ο κόμβος μετεξελίσσεται σε ….γεφύρι της Άρτας, μιας και η ανάδοχος ζήτησε παράταση των εργασιών του έργου μέχρι και το τέλος Ιουλίου! Μάλιστα η εν λόγω παράταση εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή, η οποία αναθέτει τις περαιτέρω ενέργειες στον Δήμαρχο.

Η ανάδοχος εταιρεία που κατασκευάζει τον κόμβο ζητά την παράταση προθεσμίας κατασκευής μέχρι την 31-07-2022 (η συμβατική προθεσμία κατασκευής λήγει στις 31-5-2022 σύμφωνα με τη Σύμβαση) διότι, όπως επισημαίνει, υπήρχαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες και χρειάζεται την παράταση για να ολοκληρωθεί το έργο.

Τα έργα λοιπόν θα συνεχιστούν Ιούνιο και Ιούλιο, δηλαδή τους πρώτους θερινούς μήνες, που η έξοδος Βολιωτών και επισκεπτών ιδίως τα Σαββατοκύριακα είναι μεγάλη και σχηματίζονταν ουρές αυτοκινήτων στο σημείο. Τώρα με τα έργα ο φόβος για μεγάλες ουρές και ταλαιπωρία των οδηγών φαίνεται πως θα είναι ιδιαιτέρως μεγάλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή