Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

0
4

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Η Apple φέρεται να έχει δοκιμάσει εσωτερικά ένα νέο Apple Pencil με υποστήριξη visionOS, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα. Αυτό θα επέτρεπε στο Apple Pencil να χρησιμοποιηθεί με εφαρμογές σχεδίασης στο Vision Pro, όπως το Freeform και το Pixelmator.

Λεπτομέρειες για το project δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά μια πιθανότητα είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να σχεδιάζουν με το Apple Pencil σε ένα γραφείο ή σε άλλη επίπεδη επιφάνεια και το σχέδιο να εμφανίζεται στην ανοιχτή εφαρμογή visionOS. Αυτό ουσιαστικά θα μετέτρεπε το περιβάλλον ενός ατόμου σε έναν τεράστιο καμβά, γεμάτο με ευαισθησία πίεσης.

Ένα νέο Apple Pencil φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μαζί με νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air τον Απρίλιο, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν θα είναι αυτό που θα υποστηρίζει το visionOS.

Η συμβατότητα με το Apple Pencil με το Vision Pro θα απαιτούσε επίσης ενημερωμένο λογισμικό, αλλά δεν είναι σαφές ποια έκδοση μπορεί να προσθέσει υποστήριξη. Η πρώτη beta του visionOS 1.2 πιθανότατα θα είναι διαθέσιμη στους προγραμματιστές ήδη αυτή την εβδομάδα και η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το visionOS 2 στην ετήσια διάσκεψη προγραμματιστών WWDC τον Ιούνιο.

Όπως και να έχει, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η εταιρεία θα προχωρήσει στην κυκλοφορία ενός Apple Pencil με υποστήριξη visionOS και το προϊόν μπορεί να μείνει στη δοκιμαστική του φάση.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ