«Το Κίεβο θα καταληφθεί πλήρως σε 96 ώρες» αναφέρουν Αμερικανοί και ΝΑΤΟ αξιωματούχοι…

0
66
Kiev Russia War

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας θα πέσει σε μία εβδομάδα, ενώ το Κίεβο θα καταληφθεί πλήρως σε 96 ώρες. Αυτή είναι η εκτίμηση αμερικανών αξιωματούχων για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Οι Ρώσοι κατέλαβαν το Τσέρνομπιλ, ενώ σφοδρές είναι οι μάχες έξω από το Κίεβο. Αμερικανοί αξιωματούχοι, αλλά και αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ, που επικαλείται το Newsweek, αναφέρουν ότι το Κίεβο θα μπορούσε να πέσει μέσα στις επόμενες 96 ώρες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, η επίθεση που έχει εξαπολύσει ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει στόχο να περικυκλώσει τις ουκρανικές δυνάμεις και μέσα σε περίπου μία εβδομάδα θα μπορούσε να πέσει και η ηγεσία της Ουκρανίας.

Τη συγκεκριμένη άποψη εκφράζει ένας πρώην ανώτερος αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ με μεγάλη εμπειρία σε σχέση με τη Ρωσία, που διατηρεί την ανωνυμία του.

«Αφού τελειώσουν οι εναέριες επιθέσεις και οι βομβαρδισμοί, και αρχίσει πραγματικά ο χερσαίος πόλεμος, νομίζω ότι το Κίεβο θα πέσει μέσα σε λίγες ημέρες», δήλωσε ο πρώην ανώτερος αξιωματικός της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ.

Μία ακόμα πηγή που επικαλείται το Newsweek, κοντά στην κυβέρνηση του προέδρου Ζελένσκι, συμφώνησε με την εκτίμηση των αμερικανών αξιωματούχων ότι το Κίεβο θα μπορούσε να περικυκλωθεί εντός 96 ωρών. Ωστόσο, διαφωνεί με το ότι είναι πιθανό να καταρρεύσει η κυβέρνηση του Ζελένσκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ