Το ντοκιμαντέρ Look What You Made Me Do, στο «CINEDOC»

0
2

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου προβάλλει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας το ντοκιμαντέρ Look What You Made Me Do της Coco Schrijber.
Η προβολή πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με με τη Δ/νση Πολιτισμού του Δήμου Βόλου και με την υποστήριξη του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου & του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου «Θέτις».
Μετά την προβολή, θα ακολουθήσει συζήτηση με την κα Ερασμία Καλαφάτη, δικηγόρο, Γενική Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου για την αντιμετώπιση και διαχείριση της ενδοοικογενειακής βίας, πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Προστασίας Ανθρωπίνων και Κοινωνικών Δικαιωμάτων.
Trigger Warning: Προσοχή! Κατάλληλο για 18 ετών+
Η ταινία περιέχει ιδιαίτερα σκληρά πλάνα (σκηνοθετημένα και μη)
Ντοκιμαντέρ | Σκηνοθεσία: Coco Schrijber| 2022 | Ολλανδία | 84’
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών, εισιτήρια της προβολής πωλούνται στο κατάστημα «έντεκα»- Ψηφιακές Εκτυπώσεις, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10.00 – 16.00.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.cinedoc.gr, τη σελίδα του CineDoc Βόλου στο Facebook- CineDoc- Greece (Volos) και τον αντίστοιχο λογαριασμό στο Instagram @cinedocvolos Πανελλαδική Γραμμή SOS 15900. Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Συμβουλευτικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα: https://womensos.gr/symvouleutika_kentra_ota-2/
Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας Κέντρο Πληροφόρησης για την Ενδοοικογενειακή Βία κατά των Γυναικών https://www.antiviolence-net.eu/FAQ.htm

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή