Το πανωφόρι με το οποίο θα βγάλεις όλο τον χειμώνα, κοστίζει μόνο 50 ευρώ

0
5

Με την έλευση του φθινοπώρου το πρώτο πράγμα που αναρωτήθηκες είναι ποια παλτό έχεις στη ντουλάπα σου και ποιο πανωφόρι θεωρείται αυτή τη σεζόν τάση. Αναμφίβολα, είσαι λάτρις της εποχής αυτής, η οποία είναι συνδεδεμένη με τα πιο ζεστά και cozy ρούχα και πάντα προσπαθείς να κάνεις το κάτι παραπάνω στιλιστικά, ώστε να είσαι απόλυτα ενημερωμένη για τα trends που διαμορφώθηκαν από τις πασαρέλες των μεγάλων οίκων. Συνεπώς, από τη γκαρνταρόμπα σου δεν μπορεί να απουσιάζει το πανωφόρι που ανακαλύψαμε, το οποίο πιστεύουμε πως θα θες να αποκτήσεις δίχως δεύτερη σκέψη.

Παρά τα όσα ισχύουν αυτή τη σεζόν και ανεξάρτητα από τις τάσεις, σίγουρα πρέπει να υπάρχει ένα πανωφόρι, το οποίο να θεωρείται statement. Θα είναι τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο, οι αποχρώσεις, τα ξεχωριστά στοιχεία που περιλαμβάνει; Το παλτό σου πρέπει να έχει κάτι που θα το κάνει να ξεχωρίζει, ειδικότερα τις στιγμές που έχεις αποφασίσει να συνθέσεις μίνιμαλ looks. Συνεπώς, το πλεκτό παλτό που ανακαλύψαμε, θα μπει κατευθείαν στο καλάθι με τις αγορές σου.

Ο λόγος για το πλεκτό πολύχρωμο ζακάρ πανωφόρι από ZARA που θα αποτελέσει το key item της φθινοπωρινής σου γκαρνταρόμπας. Ειδικότερα, μοιάζει να είναι το κατάλληλο item για την εποχή, αφού δεν είναι ιδιαίτερα χοντρό, ωστόσο με το κατάλληλο ζεστό outfit θα σε κρατήσει ζεστή. Από την άλλη, μπορείς να το μετατρέψεις σε coat dress, συνδυάζοντάς το με μία ζώνη στη μέση, ένα στιλιστικό τρικ που συχνά φαίνεται να επιλέγει η Kate Middleton. Ωστόσο, το πιο “δελεαστικό” της υπόθεσης είναι ότι το εν λόγω πανωφόρι κοστίζει μόνο 49,95 ευρώ, πράγμα που θα σε πείσει να το αποκτήσεις αμέσως, πριν γίνει sold-out.

Πλεκτό πολύχρωμο ζακάρ παλτό, ZARA

πανωφόρι

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ