«Το πρόβλημα υγείας του δεν επέτρεψε να είναι παρών στη βάφτιση της κόρης του»

0
3

Τον λόγο που δεν παρευρέθηκε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στη βάφτιση της κόρης του, αποκάλυψε ο δικηγόρος του Απόστολος Λύτρας.

«Το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση δεν του επέτρεψε να είναι παρών στη βάφτιση της κόρης του», είπε ο δικηγόρος του ο οποίος τόνισε ότι όταν υπάρχει ένα διαζύγιο που δεν είναι βελούδινο, πάντα υπάρχει θυμός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εν διαστάσει σύζυγός του Ελένη Τσιριγκάκη βρίσκεται σε ένταση με τον γνωστό τραγουδιστή.

Να θυμίσουμε ότι η βάφτιση έγινε το απόγευμα της Κυριακής 9/10, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη και η μικρούλα πήρε το όνομα Μελίνα.

Η Ελένη Τσιριγκάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day και τόνισε για την απουσία του πατέρα της μικρής: «Ο πατέρας του παιδιού υπέγραψε για να γίνει η βάφτιση. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο από αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της».

Tα παραπάνω λεγόμενα της Τσιριγκάκη ήρθε να διαψεύσει ουσιαστικά ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος τόνισε ότι «μιλάει ο θυμός» και επεσήμανε για ακόμα μία φορά πως ο μοναδικός λόγος που δεν έδωσε το παρών ο πατέρας της μικρής στη βάφτιση ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή