Το τελευταίο outfit της Jennifer Lawrence ήταν ο ορισμός του transitional dressing

0
3

Η Jennifer Lawrence είναι γνωστή για το ταλέντο της στην υποκριτική όσο και για την αστεία προσωπικότητά της. Ωστόσο, δεν είχαμε φανταστεί πως θα έμπαινε στο moodboard των εμφανίσεων που κρατάμε ως inspo για τη μεταβατική περίοδο που θα διανύσουμε σε λίγες ημέρες. Ο λόγος για την περίοδο από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, που συνήθως δεν ξέρουμε πώς να φερθούμε και τι να φορέσουμε. Ποιος θα μας το έλεγε πως η Jennifer Lawrence θα έφτανε εξ Αμερικής για να μας σώσει με το outfit που είναι ιδανικό για την εν λόγω εποχή.

Ειδικότερα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα μίνιμαλ και τόσο υπέροχο casual look. Εκείνο, όμως, που έκλεψε τα βλέμματα των fashion lovers και είναι το item που πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου είναι το wide – leg παντελόνι, το οποίο αποτελεί και trend για το φθινόπωρο.

Jennifer Lawrence

Πιο αναλυτικά, η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα navy wide – leg παντελόνι από Co, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο t-shirt – άλλη μία τάση που θα δούμε αρκετά μέσα στους επόμενους μήνες- ολοκληρώνοντας το look της με ένα πουκάμισο ως πανωφόρι σε ανοιχτό μπλε και μία λαδί Loewe τσάντα. Με λίγα λόγια, η Lawrence όχι μόνο πραγματοποίησε μία εμφάνιση που είναι approved για την εποχή, αλλά κατάφερε και να συνδυάσει περισσότερα από ένα trends της νέας σεζόν, δεδομένου ότι όπως όλα δείχνουν παρακολουθεί στενά τις τάσεις.

Jennifer Lawrence

Άλλωστε, η ίδια σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως είχε αρχίσει να προσέχει το ντύσιμό της, όταν την πολιουρκούσαν οι παπαράτσι, γνωρίζοντας πως η φωτογραφία της θα φιγουράριζε σε κάποιο περιοδικό ή στα sites. Όπως αποδεικνύεται, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και μπαίνει χωρίς δεύτερη σκέψη στο moodboard για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις μας.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα αντίστοιχο look με εκείνο της Jennifer Lawrence, μπορείς να επιλέξεις μία από τις 4 εναλλακτικές σε wide-leg παντελόνια που σου προτείνουμε.

Wide-leg παντελόνι, COS

Jennifer Lawrence

Φλοράλ σατέν wide -leg παντελόνι, Marks and Spencer

Jennifer Lawrence

Wide – leg παντελόνι, OYSHO

Jennifer Lawrence

Wide – leg παντελόνι, United Colors of Benetton

Jennifer Lawrence

Φωτογραφίες: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ