Το φθινοπωρινό shoe trend που θα ταιριάξει τέλεια με όλα τα μεταβατικά σου outfits

0
15

Χωρίς καμία πρόθεση να γενικεύσω και ρίχνοντας επικριτικά βλέμματα σε όποιον τολμά να μου ευχηθεί από τώρα «καλό φθινόπωρο», οφείλω να παραδεχτώ ότι ήρθε η στιγμή που πρέπει να ασχοληθούμε με τη μόδα της νέας σεζόν και όλα τα fall trends που έρχονται να διεκδικήσουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάτι μαγικό στο πέρασμα των εποχών και ιδιαίτερα στη μετάβαση στο φθινόπωρο. Αφήνουμε πίσω μας πράγματα, αγκαλιάζουμε άλλα καινούργια και τελικά γυρνάμε σε παλιές αλλά αγαπημένες μας συνήθειες. Το ίδιο ισχυει και με τη μόδα. Αφήνουμε πίσω μαγιό και καφτάνια, αγκαλιάζουμε τις νέες τάσεις και τελικά γυρνάμε σε αγαπημένα κομμάτια και στυλ που δεν μπορούσαμε να φορέσουμε στις υψηλές θερμοκρασίες. Αλλά ίσως το πιο συναρπαστικό πράγμα σχετικά με αυτήν την εποχή του χρόνου είναι η προοπτική να φορέσουμε και πάλι σουέντ. Που; Φυσικά στα πόδια μας!

Όποιος ζει σε κλίματα που γίνονται εξαιρετικά ζεστά ή κρύα γνωρίζει ότι η χρήση σουέντ παπουτσιών απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις καιρικές συνθήκες, προκειμένου να μην καταστραφεί το ιδιαίτερα ευαίσθητο ύφασμα. Παρόλο που χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας, αξίζει τον κόπο γιατί τα σουέντ παπούτσια είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο fall staple. Ανεξάρτητα από τις τάσεις στα υποδήματα, το σουέντ καταφέρνει πάντα να ανεβαίνει στην πασαρέλα. Κι αυτό γιατί το ύφασμα προσφέρεται ιδιαίτερα για τις μεταβατικές καιρικές συνθήκες λόγω της ευελιξίας του, τόσο στην ποικιλία των στυλ όσο και στις επιλογές styling. Είναι η φθινοπωρινή επένδυση που δεν θα μετανοιώσεις ποτέ!

Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα για τη δύναμη των σουέντ παπουτσιών ή δεν έχεις βρει ακόμα το τέλειο ζευγάρι, συνέχισε να διαβάζεις για να βρεις τα αγαπημένα μας στυλ για φέτος και να τα κάνεις δικά σου με μερικά κλικς.

Σουέντ μπότες

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχουν πιο τέλεια υποδήματα για μεταβατικές θερμοκρασίες από τις σουέντ μπότες. Είτε είναι νωρίς το φθινόπωρο πριν αρχίσει να χιονίζει, είτε νωρίς την άνοιξη πριν κάνει καύσωνα, αυτό το στυλ προορίζεται να φορεθεί κατά τη διάρκεια αυτών των ενδιάμεσων περιόδων και έχει απεριόριστες δυνατότητες styling.

outfits

Καφέ σουέντ μπότες, Larroude

outfits

Σουέντ μποτάκι με τακούνι, Zara

Σουέντ flats

Δεν είναι μόνο οι σουέντ μπότες που είναι ιδανικές για τις μεταβατικές καιρικές συνθήκες, αλλά και τα flats. Από μπαλαρίνες μέχρι loafers και από clogs μέχρι αθλητικά παπούτσια, υπάρχει μια ατελείωτη σειρά από κομψά σουέντ που μπορείς να φορέσεις σχεδόν με οτιδήποτε στη ντουλάπα σου.

outfits

Σουέντ loafers, Proenza Schouler

outfits

Σουέντ αθλητικά παπούτσια σε τιρκουάζ χρώμα, Puma

Σουέντ heels

Τέλος, το καλύτερο παπούτσι στο οποίο μπορείς να επενδύσεις για το μεταβατικό καιρό είναι ένα ζευγάρι σουέντ γόβες. Είτε έρχονται με τη μορφή slingback pumps, είτε ως wrap-up sandal, μπορείς πάντα να στραφείς σε αυτές για να προσθέσεις μια κομψή και «ακριβή» νοτά σε όλα σου τα σύνολα που απλά κανένα άλλο παπούτσι δεν μπορεί να δώσει.

outfits

Σουέντ mules με αγκράφα, Manolo Blahnik

outfits

Σουέντ σανδάλια με λουριά και τακούνι, Mango

Cover photo: Jeremy Moeller/Getty Images

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ