Το Galaxy S21 είναι το flagship που περιμένετε περισσότερο το πρώτο εξάμηνο του 2021 [Αποτελέσματα Poll]

0
19
Το Galaxy S21 είναι το Flagship που περιμένετε περισσότερο το πρώτο εξάμηνο του 2021 [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο flagship περιμένουν περισσότερο το πρώτο εξάμηνο του 2021. Από τους συνολικά 803 αναγνώστες που ψήφησαν, το 24% ψήφησε τα smartphones της επερχόμενης σειράς Galaxy S21, τα οποία θα ανακοινωθούν στις 14 Ιανουαρίου.

Στη δεύτερη θέση με μικρή διαφορά ήρθε το flagship Mi 11 της Xiaomi, ενώ, με μεγαλύτερη διαφορά, βρέθηκε στην τρίτη θέση η σειρά OnePlus 9 με 16%. Το Poco F3 Pro αποδείχθηκε αρκετά δημοφιλές, καθώς βρέθηκε στην τέταρτη θέση με 8% και τέσσερις ψήφους πάνω από το Sony Xperia 1 III.

Στην έκτη θέση είδαμε τη σειρά Huawei P50 (εκ παραδρομής P40), με το επερχόμενο rollable της LG να είναι πίσω με 7%. Η σειρά Realme X3 αλλά και κάποια άλλη ναυαρχίδα είχαν από 3%, ενώ η σειρά Vivo X60 μάλλον δεν εντυπωσίασε, καθώς είχε 0% με μόλις 3 ψήφους.

Το Galaxy S21 είναι το flagship που περιμένετε το πρώτο εξάμηνο του 2021 [Αποτελέσματα Poll]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ