Το Metroid Dread της Nintendo έχει ένα σφάλμα: Δείτε πως να το αποφύγετε

0
5
Το Metroid Dread της Nintendo έχει ένα σφάλμα: Δείτε πως να το αποφύγετε

Πυρετωδώς εργάζεται η Nintendo προκειμένου να διορθώσει ένα σφάλμα στο Metroid Dread, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το σφάλμα αυτό θα μπορούσε να σταματήσει την πρόοδό σας στο παιχνίδι, σε περίπτωση που το συναντήσετε.

Όπως αναφέρεται σε μια σελίδα υποστήριξης, το σφάλμα προκαλεί το error message “Το λογισμικό έκλεισε επειδή προέκυψε σφάλμα” και η εφαρμογή κλείνει αμέσως.

Σύμφωνα με τη Nintendo, το patch θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος Οκτωβρίου. Ωστόσο, μέχρι τότε, οι παίκτες θα πρέπει να αποφύγουν το σφάλμα, το οποίο μπορεί να συμβεί προς το τέλος του παιχνιδιού εάν ο παίκτης «καταστρέψει μια πόρτα ενώ ένας δείκτης χάρτη για τη συγκεκριμένη πόρτα εμφανίζεται στο χάρτη».

“Επανεκκινήστε το παιχνίδι και, πριν παίξετε με αυτήν την ακολουθία, αφαιρέστε τον δείκτη χάρτη εικονιδίων πόρτας για να αποτρέψετε την εμφάνιση αυτού του σφάλματος”, λέει σχετικά η Nintendo, σε περίπτωση που το παιχνίδι διακοπεί.

Υπενθυμίζεται πως το Metroid Dread κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στις 8 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το πρώτο ολοκαίνουργιο παιχνίδι 2D Metroid σε σχεδόν δύο δεκαετίες και γενικά έχει λάβει θετική υποδοχή.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ