Το must have fashion κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα events του φθινοπώρου

0
0

Αφού επιστρέψαμε στην καθημερινότητα, έχοντας αφήσει πίσω μας το καλοκαίρι, ήδη έχουν αρχίσει να λαμβάνουν χώρα τα πρώτα events του φθινοπώρου. Είτε μιλάμε για περιστάσεις που αφορούν τη δουλειά σου ή για βραδινές εξόδους, υπάρχει ένα fashion κομμάτι που θα σου λύσει τα χέρια όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Δεδομένου ότι ζούμε σε μία γρήγορη καθημερινότητα, είναι σημαντικό για σένα που δεν έχεις χρόνο να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά, να προετοιμάζεις τα looks της εβδομάδας μέρες πριν ή όταν έχεις να παραστείς σε κάποιο event να έχεις αποφασίσει το τι θα φορέσεις. Υπάρχει, ωστόσο, μία “ζαβολιά” που μπορείς να χρησιμοποιείς, για να μην αναλώνεσαι στο τι θα επιλέξεις. Ειδικότερα, είναι καλό να έχουμε στο μυαλό μας κάποιες “στολές”, τις οποίες θα φοράμε στα περιστάσεις που χρειάζονται μία παραπάνω προσπάθεια.

Ο λόγος για το blazer, το οποίο θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της φθινοπωρινής σου γκαρνταρόμπας και μάλιστα θα το βλέπουμε παντού, από τη στιγμή που ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή trends για το φθινόπωρο για το 2023. Στην ουσία, μπορεί το outfit σου να σου φαίνεται απλό, φορώντας ένα t-shirt και ένα denim παντελόνι σε σκούρα απόχρωση, ωστόσο με τα κατάλληλα παπούτσια και το blazer θα του δώσεις νέο αέρα. Από την άλλη, πέρα από το level-up που μπορεί να κάνει, ταιριάζει με κάθε outfit που έχεις σκεφτεί, καθιστώντας το ως το πανωφόρι του φθινοπώρου. Με λίγα λόγια, το εν λόγω fashion κομμάτι θα κάνει πιο ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα, “γεμίζοντάς” το looks σε με στιλιστικά points.

Προκειμένου να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις αντίστοιχα looks για τα events του φθινοπώρου ή για μία καθημερινή ημέρα στη δουλειά, συλλέξαμε τα καλύτερα outfits με blazer που μπορείς να αντιγράψεις για τη νέα σεζόν.

10 looks με blazer που μπορείς να αντιγράψεις

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ