Το original iPhone SE από το 2016 είναι πλέον στη λίστα “Vintage” της Apple

0
4

Η Apple αποφάσισε να προσθέσει το αρχικό iPhone SE στη λίστα με τα vintage και “απαρχαιωμένα” προϊόντα της. Η πρώτη έκδοση του iPhone SE κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016, που σημαίνει ότι έχουν περάσει επτά χρόνια από την κυκλοφορία του.

Το iPhone SE πωλούνταν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018, επομένως έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που ήταν διαθέσιμο προς πώληση, καθιστώντας το κατάλληλο για τον χαρακτηρισμό vintage της Apple. Τα προϊόντα επισημαίνονται ως vintage πέντε χρόνια μετά την τελευταία πώληση της συσκευής από την Apple, ενώ τα προϊόντα επισημαίνονται ως παρωχημένα κατά την επταετία.

Οι συσκευές Vintage δεν είναι εγγυημένες ότι είναι κατάλληλες για επισκευές μέσω της Apple ή των εξουσιοδοτημένων παρόχων σέρβις της Apple, αν και η Apple θα προσφέρει επισκευές εάν τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα.

Η Apple συνέχισε με τη σειρά iPhone SE και σήμερα, συνεχίζει να είναι το μόνο iPhone που διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Έχουν κυκλοφορήσει τρεις γενιές μέχρι σήμερα, με το iPhone SE‌ 3 να παρουσιάζεται τον Μάρτιο του 2022.

Η Apple σήμερα σημείωσε επίσης το iPad Pro 12,9 ιντσών δεύτερης γενιάς ως vintage, καθώς και την ειδική έκδοση των ακουστικών Mickey Solo3 Wireless. Τα ακουστικά Powerbeats 2 και Solo2 Wireless θεωρούνται πλέον ξεπερασμένα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ