Το P.T. δε θα παίζει στο PlayStation 5, ξεκαθαρίζει η Konami

0
30
Το P.T

Αν είχατε ελπίδες ότι θα μπορούσατε να μεταφέρετε το P.T. demo στο PlayStation 5, η Konami ξεκαθαρίζει πως ο τίτλος δε θα παίζει στο νέο σύστημα. Από τη στιγμή που ακυρώθηκε το Silent Hills, όσοι έχουν ήδη εγκατεστημένο το P.T. demo που είχε κυκλοφορήσει αρνούνται να το αφήσουν.

Όμως, αν και τα παιχνίδια του PlayStation 4 μπορούν να μεταφερθούν ασύρματα στο PlayStation 5, το P.T. δε θα μπορέσει να τρέξει στη νέα κονσόλα, κάτι που επιβεβαιώνει η ίδια η Konami. Φαίνεται πως αν και η μεταφορά γίνεται ασύρματα, τα παιχνίδια του PS4 θα πρέπει να επαληθευτούν από το PS Store ή να κατεβάσουν κάποιο patch για να παίξουν σωστά, κάτι που δεν πρόκειται να κάνει η Konami.

Το P.T. ήταν το μοναδικό demo που είχαμε από το Silent Hills του Hideo Kojima, το οποίο ακυρώθηκε λίγο καιρό αργότερα. Οι παίκτες ακόμα και σήμερα βρίσκουν νέα στοιχεία, ενώ όσα PlayStation 4 έχουν ακόμα το demo πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές στο eBay. Όπως και να έχει όμως, ίσως οι παίκτες πρέπει να πουν επιτέλους ένα οριστικό αντίο στο παιχνίδι που όλοι θέλαμε να παίξουμε, αλλά ποτέ δε θα το έχουμε.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ