Το rollable smartphone της LG έρχεται το Μάρτιο του 2021

0
12
Το Rollable Smartphone της LG έρχεται το Μάρτιο του 2021

Φαίνεται πως η LG ετοιμάζεται ήδη για ένα δυναμικό ξεκίνημα του 2021, αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει το rollable smartphone της στις αρχές του έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες της κορεάτικης ιστοσελίδας The Elec, η εταιρεία θα παρουσιάσει το B Project της τον επερχόμενο Μάρτιο.

Μάλιστα, πριν γίνει αυτή η παρουσίαση η LG αναμένεται να κυκλοφορήσει αρκετά γρήγορα τη ναυαρχίδα της για το 2021, η οποία προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία Rainbow. Το νέο flagship αναμένεται να ακολουθήσει τη σχεδιαστική γραμμή του Velvet με flagship χαρακτηριστικά και όχι high mid-range, όπως έγινε με το αρχικό μοντέλο. Το επόμενο όμως smartphone της πειραματικής σειράς Explorer θα έρθει με συρόμενη οθόνη, κάτι που ίσως δούμε για πρώτη φορά σε smartphone.

Βέβαια, μη ξεχνάμε ότι η σειρά Explorer αποτελεί την πιο “ριψοκίνδυνη” σειρά της LG, με την πρώτη κυκλοφορία της να είναι το LG Wing. Η εταιρεία μας προετοίμασε στην ανακοίνωση του Wing για το rollable smartphone της, αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε να το δούμε τόσο σύντομα, πόσο μάλλον όταν ακόμα κανένας άλλος κατασκευαστής δεν έχει καταφέρει να ενσωματώσει την εν λόγω τεχνολογία σε κάποια συσκευή του.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ