Το TikTok διορθώνει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σε tablet

0
7

Το TikTok έχει γίνει μια από τις κορυφαίες εφαρμογές και πλέον λαμβάνει νέες βελτιστοποιήσεις που εστιάζουν στο tablet, χάρη σε μια εκλεπτυσμένη οριζόντια διάταξη σε συσκευές μεγάλης οθόνης.

Η ενημέρωση προσελκύει ιδιαίτερη προσοχή του κοινού χάρη σε ένα αποκλειστικό banner στο Google Play Store, το οποίο σας προσκαλεί να “Περιστρέψτε το tablet σας για το TikTok”. Η ενημερωμένη διεπαφή εκμεταλλεύεται τον πρόσθετο χώρο που προσφέρουν τα tablet, με την εφαρμογή να εμφανίζει τα κουμπιά Home, Friends, Inbox, Profile και Create σε ένα μενού πλοήγησης στην αριστερή πλευρά. Ο οριζόντιος προσανατολισμός βίντεο πλήρους οθόνης του TikTok εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε δοκιμή στα τέλη του περασμένου έτους με λίγους χρήστες.

Εκτός από το νέο μενού πλοήγησης, ο οριζόντιος προσανατολισμός του TikTok μπορεί να χωριστεί σε δύο στήλες, με το δεξί χέρι να δείχνει την περιοχή σχολίων μόλις πατήσετε το σχετικό κουμπί. Πριν από αυτήν την ενημέρωση, η εφαρμογή θα παραμείνει στη λειτουργία κατακόρυφης λειτουργίας ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό της συσκευής σας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ