Το TikTok ετοιμάζεται να προσφέρει λειτουργία Stories

0
16
Το TikTok ετοιμάζεται να προσφέρει λειτουργία Stories

Το TikTok ετοιμάζεται να προσφέρει λειτουργία Stories

To TikTok επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει τη λειτουργία των Stories, ακολουθώντας τη σχετική τάση που υπάρχει στα κοινωνικά δίκτυα. Το TikTok Stories δεν θα αντικαταστήσει ήδη υπάρχουσες μορφές αφήγησης, αλλά θα αποτελεί μία προσθήκη στα ήδη υπάρχοντα.

Λειτουργία Stories έχουμε δει μέχρι σήμερα τόσο στο Facebook και το Instagram όσο και στο Twitter που πρόσφατα παρουσίασε το Fleets, τη δική του εκδοχή για το Storytelling μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Το TikTok έχει κάποιες παρόμοιες λειτουργίες ενεργοποιημένες, όπως είναι τα Duets, το Live και το Stitch, αλλά το TikTok Stories είναι η νέα λειτουργία που θα προστεθεί στις δυνατότητες που έχουν οι χρήστες του TikTok για να προωθήσουν περιεχόμενο στους ακόλουθούς τους.

Στην περίπτωση των TikTok Stories θα ισχύει ο κανόνας της προβολής για ένα 24ωρο, ενώ θα μπορεί κανείς να δει ποιος έχει παρακολουθήσει τα Stories που έχει δημοσιεύσει. Η λειτουργία των Stories στο TikTok δεν θα μπλέκει με την κεντρική οθόνη της εφαρμογής.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ