Το WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το Status στο Instagram

0
8

Το WhatsApp, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με περισσότερους από 2,5 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες, πρόκειται να βελτιώσει τη σύνδεσή του με το Instagram εισάγοντας μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις κατάστασης και στις δύο πλατφόρμες.

Έχοντας ως βάση την προηγούμενη ενσωμάτωσή του με το Facebook, το WhatsApp επεκτείνει αυτή τη λειτουργία στο Instagram προωθώντας περαιτέρω τη διαδικασία κοινής χρήσης περιεχομένου με ένα ευρύτερο κοινό.

Όπως αναφέρει το WABetaInfo, αυτή η επερχόμενη λειτουργία, η οποία βρίσκεται υπό ανάπτυξη, θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται αβίαστα τις ενημερώσεις κατάστασης WhatsApp απευθείας στα Stories τους στο Instagram. Αυτή η ενοποίηση θα βελτιώσει την κοινή χρήση περιεχομένου, αφού ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να δημιουργεί ξεχωριστές δημοσιεύσεις για την κάθε πλατφόρμα.

WhatsApp, Το WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το Status στο Instagram

Aυτή η ενοποίηση προάγει επίσης τη συνέπεια στην κοινή χρήση περιεχομένου στις πλατφόρμες της Meta. Οι χρήστες μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι ενημερώσεις τους ευθυγραμμίζονται με τη συνολική τους παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διατηρώντας μια συνεκτική ταυτότητα για το κοινό τους. Επιπλέον, η προαιρετική φύση αυτής της δυνατότητας δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποφασίσουν εάν θέλουν ή όχι να τη χρησιμοποιήσουν. Όσοι προτιμούν να διατηρούν ξεχωριστές ενημερώσεις κατάστασης σε κάθε πλατφόρμα μπορούν να το κάνουν χωρίς περιορισμούς.

Η δυνατότητα κοινής χρήσης ενημερώσεων κατάστασης στο Instagram βρίσκεται στην τελευταία έκδοση beta του WhatsApp για Android 2.23.25.20, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και θα είναι διαθέσιμη σε μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ