Τριπλό κάλεσμα των Malavetas

0
1

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Malavetas τονίζουν: «Άλλη μία Κυριακή (25/2) γεμάτη Ολυμπιακό Βόλου.

Η αρχή γίνεται στο κλειστό του ΕΑΚ όπου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου αντιμετωπίζει στις 14:00 τη ΚουΠα Κιλκίς για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Α2 κατηγορία.

Στη συνέχεια και στις 15:00 στο ΕΑΚ η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Πύρασο σε ένα ακόμα ματς τελικό που η νίκη και η διατήρηση της πρώτης θέσης είναι ο μοναδικός στόχος.

Τέλος το αντρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου στο κλειστό του ΕΑΚ στις 17:00 αντιμετωπίζει τους Τιτάνες Παλαμά σε ένα ματς κρίσιμο για τη παραμονή της ομάδας στη κατηγορία.

Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών και στα τρία παιχνίδια και να τους ωθήσουμε σε νικηφόρα αποτελέσματα.

ΟΛΟΙ φωνή.

Στηρίζουμε παντού.

Προστατεύουμε την ομάδα.

Ολυμπιακός Βόλου τρόπος ζωής».

Οι Austrian Boys από τη μεριά τους αναφέρουν: «Κυριακή όλοι δρόμοι οδηγούν στο ΕΑΚ!Πάμε όλοι δυνατά, με 90 λεπτά φωνή να προσθέσουμε άλλους τρεις πόντους, για να φτάσουμε πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η ομάδα όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει στο τέρμα μας χρειάζεται όλο και πιο πολύ. Στις 15:00 γεμίζουμε το ΕΑΚ, φοράμε όλοι κόκκινα και τραγουδάμε για την καψούρα μας

Μια ζωή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή