Τροχαίο στη Γιάννη Δήμου-Τραυματίας οδηγός δικύκλου

0
4

Το βράδυ της Πέμπτης, στις 21:50

Η οδός Γιάννη Δήμου παρουσιάζει σε αρκετά σημεία καθιζήσεις, μετά το χτύπημα των δύο κυμάτων κακοκαιρίας και ειδικά κοντά στην κοίτη του Κραυσίδωνα, και μόνο σε κάποια από αυτά οι αρμόδιοι έχουν τοποθετήσει κάποια πλαστικά στηθαία, ή μόνο κώνους, χωρίς καμία σήμανση ή προειδοποιητικό φωτισμό, και τελικά σε ένα από αυτά τα σημεία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στις 21:50 τροχαίο ατύχημα.

Για άγνωστο λόγο, κοντά στη συμβολή των οδών Γιάννη Δήμου και 54ου Συντάγματος,  οδηγός δίκυκλου έπεσε πάνω σε κάποια από αυτά τα πλαστικά στηθαία που έχουν τοποθετηθεί πρόχειρα σε σημείο που παρουσιάζει σημαντικό καθίζηση το οδόστρωμα. Ο άτυχος οδηγός, 35 περίπου ετών προσπάθησε να φρενάρει το δίκυκλο που οδηγούσε, κάνοντας μάλιστα φρενάρισμα περίπου 8 μέτρων(!) ωστόσο δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Κοντά του έσπευσαν διερχόμενοι που του έδωσαν κάποιες πρώτες βοήθειες, ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ και την Τροχαία. Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του, με τραυματισμούς στο χέρι, στο πρόσωπο και στα πλευρά, ενώ φορούσε κράνος, που φαίνεται ότι τον έσωσε από χειρότερο χτύπημα, καθώς βρέθηκε κοντά στο πεζοδρόμιο.

Αξίζει να επαναληφθεί, ότι τα πλαστικά στηθαία έχουν τοποθετηθεί και σ’ αυτό το σημείο πρόχειρα εδώ και κάμποσες ημέρες, χωρίς κανένα προειδοποιητικό (φωτεινό έστω) σήμα, ώστε ο εκάστοτε οδηγός να μπορεί να τα δει ευκρινώς και από απόσταση, ειδικά τις νυχτερινές ώρες.

Όσον αφορά την αποκατάσταση του οδοστρώματος; Παραμένει άγνωστο πότε αυτή θα γίνει, όπως και αν έχει εξετάσει επαρκώς κάποιος αρμόδιος τις καθιζήσεις που αυτό παρουσιάζει.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή