Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

0
2

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Ο @OreXda ανάρτησε ένα tweet όπου αποκάλυψε το όνομα που σκέφτεται να δώσει στα τσιπ της. Είναι λογικό η εταιρεία να επεξεργάζεται ένα rebranding, αφού η σειρά Exynos δεν έχει καλό όνομα (αδίκως ίσως) λόγω των παραπόνων για υπερθέρμανση, εξάντληση μπαταρίας, τρεμόπαιγμα στα βίντεο και άλλα. Ένα νέο όνομα θα μπορούσε να δώσει νέα πνοή στα τσιπ της Samsung.

Samsung Exynos, Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

Σε μια προσπάθεια να κλείσει το χάσμα με το νέο Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm για το Galaxy AP, η Samsung σχεδίασε το Exynos 2400 SoC με 10 πυρήνες CPU, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας Geekbench του SD 8 Gen 3.

Η πιο πρόσφατη φήμη από το εργοστάσιο λέει ότι η Samsung σχεδιάζει να εξοπλίσει τα επερχόμενα τηλέφωνα ναυαρχίδων Galaxy S24 και Galaxy S24+ με το Exynos 2400 AP στις περισσότερες αγορές. Στις ΗΠΑ και την Κίνα, αυτά τα δύο τηλέφωνα θα τροφοδοτούνται από το Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy. Σύμφωνα με τις τρέχουσες φήμες, μόνο το Galaxy S24 Ultra θα τρέχει με το Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy σε όλες τις αγορές.

Ο tipster λέει ότι η Samsung θα μετονομάσει όλα τα τσιπ Exynos της με το όνομα “Dream Chip”, όχι μόνο τα κορυφαία τσιπ της και η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή το 2024.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ