Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

0
3

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy και φαίνεται να εμφανίστηκαν στις περισσότερες περιπτώσεις μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Oι καταγγελίες για πράσινες γραμμές που εμφανίζονται σε ορισμένα μοντέλα Galaxy S21, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S21 Ultra και Galaxy S21 FE, ολοένα και πληθαίνουν.

Ορισμένοι από τους χρήστες που επηρεάστηκαν λένε ότι κάθετες πράσινες γραμμές εμφανίστηκαν στην οθόνη μετά από μια ενημέρωση λογισμικού. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για πρόβλημα λογισμικού και μπορεί να διορθωθεί μέσω μιας ενημέρωσης. Είναι πιθανό ένα υποκείμενο ελάττωμα στο hardware να επιδεινώθηκε από την ενημέρωση και να εκδηλώθηκε ως πράσινες γραμμές στην οθόνη.

Αν και οι πράσινες γραμμές είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα με τις οθόνες OLED και έχουν παρατηρηθεί σε τηλέφωνα που κατασκευάζονται και από άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Apple και OnePlus, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το τι τις προκαλεί.

Η Samsung είχε πει προηγουμένως ότι μπορεί να είναι dead pixel. Άλλες πιθανές αιτίες περιλαμβάνουν κατεστραμμένο ή χαλαρό σύνδεσμο οθόνης, εσφαλμένη διαμόρφωση και κάποια πτώση ή εισροή νερού.

Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γραμμές εμφανίζονται ασυνήθιστα και όχι λόγω πτώσης ή βλάβης ενός τηλεφώνου με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Ο χρήστης @Hercules_UTD, ο οποίος είχε πράσινες γραμμές στο Galaxy S21 FE μετά την ενημέρωση του Μαρτίου, λέει ότι το τηλέφωνό του δεν έχει κανένα φυσικό ελάττωμα και εκπλήσσεται που η Samsung θέλει πληρωμή έως και 14.000 ρουπίες Ινδίας (167,65 $) για αντικατάσταση οθόνης.

Samsung Galaxy πράσινες γραμμές, Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Ο χρήστης @Entroprox λέει ότι το Galaxy S21 Ultra είχε το ίδιο πρόβλημα μετά την ενημέρωση του Απριλίου, ενώ ο χρήστης του Reddit penguinastronomy γράφει ότι η Samsung θέλει 469 $ για μια νέα οθόνη.

Samsung Galaxy πράσινες γραμμές, Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

TLDR; Όλο αυτό το γεγονός με έκανε να δυσπιστώ βαθιά για τη Samsung. Δεν στέκονται πίσω από την ποιότητα των προϊόντων τους (ακόμα και των ναυαρχίδων) και ολόκληρη η διαδικασία εξυπηρέτησης πελατών στη Samsung Singapore δεν ήταν καθόλου εξορθολογισμένη. Παρόλο που έκλεισα ένα ραντεβού, στη συνέχεια έπρεπε να αντιμετωπίσω τη γελοιότητα της επικοινωνίας με μια ηλεκτρονική υποστήριξη, παρόλο που ήμουν ακριβώς στο κέντρο εξυπηρέτησης. Με έκαναν να χάσω ένα ολόκληρο ταξίδι. Αμφιβάλλω αν θα χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε συσκευή Samsung μετά από αυτό και θα προτείνω το ίδιο σε άλλους, εκτός εάν επιδιορθωθούν αυτά τα προβλήματα. Ελπίζω ότι θα το κάνουν σωστά.” – penguinastronomy

Κρίνοντας από αυτές τις ιστορίες, φαίνεται ότι η Samsung δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το ζήτημα και η μόνη επιλογή για τους πελάτες είναι να πληρώσουν για μια νέα οθόνη. Η Samsung πρόσφερε δωρεάν αντικαταστάσεις για τους χρήστες του Galaxy S20 το 2022, όταν υπήρξαν αντίστοιχα προβλήματα, οπότε η εταιρεία μπορεί να αναγκαστεί να αλλάξει γνώμη εάν αναφερθούν περισσότερα παρόμοια ζητήματα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ