Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

0
5

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει στους νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου και τα like, την απάντηση και την προσθήκη σελιδοδείκτη σε tweets, σύμφωνα με τον Elon Musk.

Η X Daily News ,που δημοσιεύει ενημερώσεις X, παρατήρησε ότι οι συμβολοσειρές κειμένου στον ιστότοπο έχουν ενημερωθεί για να αναφέρουν μια μικρή ετήσια χρέωση που θα πρέπει να πληρώσουν οι νέοι χρήστες για να έχουν πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο.

Ο Μασκ είπε σε απάντηση ότι η χρέωση για τους νέους χρήστες είναι «ο μόνος τρόπος να περιοριστεί η ανελέητη επίθεση των bots».

Το τέλος έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν στη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες και ο Μασκ λέει ότι ισχύει μόνο για όσους είναι νέοι στο Twitter. Όταν εγγραφεί ένας νέος χρήστης, ο χρήστης θα πρέπει να πληρώσει το τέλος ή να περιμένει τρεις μήνες για να μπορέσει να εμπλακεί στο δίκτυο.

Η ενημερωμένη γλώσσα στον ιστότοπο Twitter:

Οι νέοι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνουν μια μικρή ετήσια χρέωση προτού μπορέσετε να δημοσιεύσετε, να κάνετε like, σελιδοδείκτη και να απαντήσετε. Αυτό γίνεται για να μειώσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα και να δημιουργήσετε μια καλύτερη εμπειρία για όλους. Μπορείτε ακόμα να ακολουθήσετε λογαριασμούς και να περιηγηθείτε στο X δωρεάν.

Το κείμενο δεν αναφέρει τη δυνατότητα δωρεάν ανάρτησης μετά από τρεις μήνες, αλλά ο Μασκ επιβεβαίωσε ότι οι “εγγραφές ενεργειών” θα είναι δωρεάν μετά από αυτό το χρονικό διάστημα.

Το πώς αυτή η στρατηγική θα σταματήσει τους spam λογαριασμούς και τα bots παραμένει άγνωστο, καθώς οι spammers θα μπορούν να πληρώσουν το τέλος ή απλώς να δημιουργήσουν πολλούς λογαριασμούς και να περιμένουν να μπορέσουν να δημοσιεύσουν. Οι τακτικοί χρήστες, από την άλλη, θα μπορούσαν να αποθαρρυνθούν από τη χρήση του X λόγω του επιπλέον βήματος και του γεγονότος ότι άλλα κοινωνικά δίκτυα είναι δωρεάν.

Το τέλος φαίνεται να είναι περίπου 1 $, καθώς κοστίζει 1,75 $ NZD στη Νέα Ζηλανδία. Η πολιτική πληρωμής για πρόσβαση δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί εκτός της Νέας Ζηλανδίας και των Φιλιππίνων.

Ο Μασκ είπε ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί χρησιμοποιούν επίσης «τον διαθέσιμο χώρο ονομάτων» τις καλές επιλογές για τους νέους χρήστες. Το X έχει απελευθερώσει πάνω από ένα εκατομμύριο ονόματα χρηστών μέχρι στιγμής και θα “ελευθερώσει δεκάδες εκατομμύρια τις επόμενες εβδομάδες”.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ