Ψηφιακή τράπεζα πληροφοριών για την Σκιάθο

0
13
Skiathos

Ο τουρισμός είναι ένας πολύ διαδεδομένος τρόπος ανάπτυξης δραστηριοτήτων, ως αποτέλεσμα μεμονωμένης ή ομαδικής μετακίνησης ανθρώπων σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς, και η διαμονή τους σε αυτούς με σκοπό την ικανοποίηση των ψυχαγωγικών αναγκών.

Ως κεντρικός πυλώνας στήριξης της ελληνικής οικονομίας, αποτελεί την βασική πηγή εσόδων της χώρας, καθώς και την προοπτική της διεξόδου από την Οικονομική κρίση.

Η Σκιάθος ως Τουριστικός προορισμός, είναι από τους αγαπημένους των Ευρωπαίων επισκεπτών, και όχι μόνο αφού η φήμη για την ομορφιά του νησιού μας, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Στις μέρες μας παράλληλα από την πραγματικότητα που βιώνουμε, αναπτύσσεται και ο ψηφιακός κόσμος ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Τα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, το διαδίκτυο, οι μηχανές αναζήτησης και ότι υπάρχει σε ψηφιακή μορφή, αποτελούν μερικά από τα στοιχεία σύνθεσης του ψηφιακού κόσμου. Το νησί μας πρέπει να διαφημίζεται, να προβάλλεται και να καταλαμβάνει τον χώρο που του αρμόζει, στο ταξίδι τον πληροφοριών που υπάρχει στο διαδίκτυο.

Για το σκοπό αυτό, η Σκιάθος ως Τουριστικός Προορισμός θα πρέπει να έχει μία τράπεζα ψηφιακών πληροφοριών, η όποια να αποτελείται από:

• Όμορφες Εικόνες του νησιού μας (Αξιοθέατα, Παραλίες, Γραφικών σημείων).

• Πλούσια κείμενα περιγραφής του νησιού μας. *ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ »Η ΣΚΙΑΘΟΣ».

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, όποιοι Μαθητές, Δημότες και γενικά όσοι ασχολούνται με την φωτογραφία, και με την γραφή κειμένων, ή έχουν στο αρχείο τους κάτι όμορφο, να μας το αποστείλουν με το ονοματεπώνυμο τους στο παρακάτω mail : tourism@n-skiathos.gr

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, στο παρακάτω mail θα χρησιμοποιηθεί για το καλό του νησιού μας για καλό σκοπό, από το Δήμο, Συλλόγους και Φορείς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ