Όλα τα επίσημα βίντεο από την εκδήλωση της Apple την παρουσίαση των νέων iPad

0
4

Τσιπ Μ4, iPad Pro και iPad Air, Apple Pencil Pro και Magic Keyboard είναι μερικά από τα προϊόντα που παρουσίασε η Apple στο “Let Loose” event.

Εδώ σας έχουμε όλα τα επίσημα βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία μετά την εκδήλωση, αλλά και ολόκληρο το event για τους πιο σκληροπυρηνικούς.

Το πρώτο παρουσιάζει τα νέα μοντέλα iPad Pro, τα οποία διαθέτουν πλέον οθόνες OLED. Μπορείτε να δείτε το πόσο λεπτό είναι αυτό το tablet, ενώ η χρήση της διπλής τεχνολογίας OLED σας προσφέρει μια εκπληκτική οθόνη.

Τι κάνει το τσιπ M4 μέσα στο iPad Pro τόσο ισχυρό; Πρώτον, παράγεται χρησιμοποιώντας τον κόμβο διαδικασίας 3nm δεύτερης γενιάς της TSMC και διαθέτει 10 πυρήνες CPU και 10 GPU, καθιστώντας το 50% ταχύτερο από την CPU στο M2 που τροφοδοτεί τα προηγούμενα μοντέλα iPad Pro (2022). Η neural engine μπορεί να χειριστεί 38 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο.

Το iPad Pro είναι εξαιρετικά λεπτό και αυτό οφείλεται εν μέρει στη νέα οθόνη OLED που χρησιμοποιείται και στα δύο κορυφαία tablet. Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε η Apple!

Το νέο Apple Pencil Pro και το iPad Pro κάνουν εξαιρετική ομάδα όπως δείχνει αυτό το βίντεο.

Και εδώ είναι ολόκληρο το event:


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ