Η LG ανακοίνωσε ότι η λύση LG One:Quick Works, η all-in-one οθόνη τηλεδιασκέψεων είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που κερδίζει την πιστοποίηση Zoom Rooms.

Το One:Quick Works είναι μια λύση που κάνει την επαγγελματική επικοινωνία πολύ πιο άνετη και εύκολη, απλοποιεί τις παρουσιάσεις και ενισχύει την παραγωγικότητα. Η νέα πιστοποίηση Zoom Rooms καθιστά σαφές στους τελικούς χρήστες ότι οι δυνατότητες της Zoom και της LG είναι πλήρως βελτιστοποιημένες. Επίσης, έχοντας λάβει το reddot Design Award 2021™, η συγκεκριμένη all-in-one λύση, με οθόνη 55″ και αμέτρητες ισχυρές λειτουργίες, απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που αναζητούν σύγχρονα εργαλεία, υψηλής απόδοσης για να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους.

Η απόλυτη αυτή ψηφιακή εργαλειοθήκη περιλαμβάνει ενσωματωμένο υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows, κάμερα ανάλυσης 4K UHD, μικρόφωνο, ηχείο και έναν ψηφιακό πίνακα για εύκολη ρύθμιση της τηλεδιάσκεψης. Ένα ακόμη ξεχωριστό χαρακτηριστικό του One:Quick Works είναι το Smart Auto Focus. Εστιάζει αυτόματα στον ομιλητή και λαμβάνει καθαρά τις φωνές σε απόσταση έως και έξι μέτρα με ελάχιστο θόρυβο στο παρασκήνιο, ενώ η κάμερα ανάλυσης 3.840 x 2.160 παρακολουθεί και εστιάζει αυτόματα σε κάθε ομιλητή .

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ