Αρχική Ειδήσεις Τεχνολογία iOS 17: Θα εστιάσει στα bug και θα προσφέρει πολλές “ωραίες” λειτουργίες

iOS 17: Θα εστιάσει στα bug και θα προσφέρει πολλές “ωραίες” λειτουργίες

0
iOS 17: Θα εστιάσει στα bug και θα προσφέρει πολλές “ωραίες” λειτουργίες

Η Αpple κατά την ανάπτυξη του iOS 17 αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική και να προσθέσει πολλές νέες δυνατότητες, υποδηλώνοντας ότι η ενημέρωση μπορεί να είναι πιο σημαντική από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως, αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg.

Τον Ιανουάριο, ο Gurman είπε ότι το iOS 17 θα μπορούσε να είναι μια λιγότερο σημαντική ενημέρωση από τις ενημερώσεις iPhone τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της έντονης εστίασης της εταιρείας στo headset μικτής πραγματικότητας.

Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο “Power On”, ο Gurman εξήγησε ότι μια αλλαγή στρατηγικής κατά τη διαδικασία ανάπτυξης της ενημέρωσης έχει προσθέσει πολλά νέα χαρακτηριστικά:

“Όταν η Apple ξεκίνησε να αναπτύξει το iOS 17, η αρχική σκέψη ήταν να το ονομάσει έκδοση συντονισμού – η μία εστίασε περισσότερο στην επιδιόρθωση σφαλμάτων και στη βελτίωση της απόδοσης παρά στην προσθήκη νέων χαρακτηριστικών (όχι σε αντίθεση με την προσέγγιση που ακολούθησε η εταιρεία με το Snow Leopard στο Mac OS X 2009). Η ελπίδα ήταν να αποφευχθούν τα προβλήματα του iOS 16, μιας φιλόδοξης ενημέρωσης που υπέφερε από χαμένες προθεσμίες και ένα λάθος ξεκίνημα. Αλλά αργότερα στη διαδικασία ανάπτυξης, η στρατηγική άλλαξε. Η κυκλοφορία του iOS 17 αναμένεται τώρα να διαθέτει πολλές «ωραίες» λειτουργίες, ακόμα κι αν δεν έχει κάποια βελτίωση όπως η ανανεωμένη οθόνη κλειδώματος του περασμένου έτους. Ο στόχος του λογισμικού, με την κωδική ονομασία “Dawn”, είναι να ελέγξει αρκετές από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες των χρηστών.”

Όπως και με τις προηγούμενες ενημερώσεις λογισμικού iPhone, το iOS 17 αναμένεται να γίνει προεπισκόπηση στο Παγκόσμιο Συνέδριο προγραμματιστών της Apple τον Ιούνιο πριν από την κυκλοφορία το φθινόπωρο. Η ενημέρωση θα μπορούσε να προσφέρει μια σειρά από βελτιώσεις και νέες δυνατότητες, όπως μια εμπειρία CarPlay επόμενης γενιάς, αλλαγές στο Siri, υποστήριξη για sideloading και εναλλακτικά καταστήματα εφαρμογών, υποστήριξη για τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple και πολλά άλλα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ