8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ»

Η διαδικασία για υποβολή αιτήσεων είναι ακόμα ανοιχτή

Έλα τον Ιούλιο στη Σκόπελο να ζήσεις την παράδοση με #meraki

Έχεις #meraki; Αγαπάς την παράδοση; Χορεύεις μέχρι τελικής πτώσης; Έλα στο 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος». 

Dance Fest 7 (1 Of 1)

Το βραβευμένο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που ανέδειξε την Σκόπελο σε κέντρο πολιτισμού και παράδοσης επιστρέφει για όγδοη χρονιά στις 4,5 και 6 Ιουλίου 2020.

Τα χορευτικά συγκροτήματα που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν ακόμα να δηλώσουν συμμετοχή στην σελίδα www.dancefestival.gr . Χορευτικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, παράλληλες δραστηριότητες, γλέντι και χορός δίνουν ραντεβού αυτό τον Ιούλιο στη Σκόπελο.  Με την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου και την συνδιοργάνωσε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η παράδοση γίνεται viral!

Για ακόμη μια χρονιά και για τρεις ολόκληρες ημέρες η Σκόπελος πρωτοπορεί.  Γίνεται το σημείο συνάντησης και πολιτισμικής συνεύρεσης για εκατοντάδες χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα αποτελέσει πόλο έλξης για περισσότερους από 7.500 θεατές που δίνουν και φέτος το καλοκαίρι ραντεβού στη Σκόπελο για να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις και τις παράλληλες δραστηριότητες (ημερίδες, σεμινάρια, ανοικτές πρόβες, γλέντια, εκθέσεις, κ.λπ.) του Φεστιβάλ.  Με μέσο όρο ηλικίας συμμετεχόντων τα 23 έτη, η παράδοση γίνεται viral!

Αιτήσεις συμμετοχής

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Πλέγμα»  προσκαλεί χορευτικά συγκροτήματα παραδοσιακών χορών αλλά και χορωδίες παραδοσιακής μουσικής, να συμμετάσχουν  στο «8ο  Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, Διαμαντής Παλαιολόγος» που θα διεξαχθεί στη Χώρα της Σκοπέλου, 4,5 και 6 Ιουλίου 2020.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους συμμετοχής στο: www.dancefestival.gr

Επικοινωνία: Αγγελέτου Κωνσταντίνα 6951004630

Φωτογραφίες και video από το Φεστιβάλ

https://www.flickr.com/photos/131664779@N02/albums/72157710635962243

https://www.youtube.com/watch?v=c90lEFqinhs

 

www.magnesia.tv

©MAGNESIA.TV