Το vivo Χ90 Pro κυκλοφόρησε με ένα ζηλευτό σύστημα κάμερας, σε συνεργασία με τη ZEISS, το οποίο κάνει το premium smartphone να ξεχωρίζει στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα θα πούμε για την 32ΜP selfie κάμερα που διαθέτει που δίνει από τις καλύτερες selfies, με τα στυλ πορτραίτου bokeh προερχόμενα από τους φακούς της Zeiss, όπως Sonnar, Planar και Distagon, cinematic και biotar, να ανεβάζουν το επίπεδο της ποιότητας των λήψεων.

Μια κάμερα 32 MP από μόνη της δεν θα σας δώσει την καλύτερη selfie. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και διάφοροι άλλοι παράγοντες, όπως ο ISP του chipset. Ο ISP ( Image Signal Processor)  και αυτός ο επεξεργαστής είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για την εμφάνιση των τελικών εικόνων. Χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές όπως απομόνωση, διόρθωση γεωμετρίας, διορθώσεις χρώματος και μείωση θορύβου, μεταξύ άλλων.

Το vivo X90 Pro φέρει τον επεξεργαστή εικόνας vivo V2, τον ISP τρίτης γενιάς της vivo που ακολουθεί τα βήματα των vivo V1 και vivo V1+, και υπόσχεται ότι έχει απαράμιλλη χωρητικότητα υπολογιστικής ισχύος, πυκνότητα ισχύος και πυκνότητα δεδομένων.

Διαθέτει μια αποκλειστική μονάδα κρυφής μνήμης SRAM (Static RAM) που μπορεί να μειώσει τη μέγιστη κατανάλωση ενέργειας πάνω από 99% και την αναλογία απόδοσης ισχύος στο 200%, σε σύγκριση με τα κλασικά DDR με σχεδιασμό εξωτερικής μνήμης.

Η αρχιτεκτονική του vivo V2 παρέχει το εφέ επεξεργασίας εικόνας και την απόδοση ισχύος χάρη στη σχεδίαση της διασύνδεσης διπλού πυρήνα FIT και του DLA. Το τσιπ απεικόνισης της vivo αφορούσε πάντα τη γρήγορη λήψη φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό κα διαθέτει πλέον έναν ειδικό αλγόριθμο που ονομάζεται Ultra Zoom EIS, που συνδυάζει IMU, OIS και EIS για καλύτερο ζουμ χωρίς απώλεια της ποιότητας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ