Μια συσκευή της vivo, με κωδική ονομασία V2271A, που αναμένεται να κυκλοφορήσει ως vivo Y78+, έκανε την εμφάνισή της στην ΤΕΝΑΑ. Η παρουσία της στον ιστότοπο αποκάλυψε κάποιες από τις προδιαγραφές της επερχόμενης συσκευής, όπως το μέγεθος της μπαταρίας.

Το νέο smartphone, λοιπόν, θα έχει μπαταρία με ελάχιστη χωρητικότητα 4.900mah, που σημαίνει ότι είναι πιθανό να κληρονομήσει την τυπική χωρητικότητα των 5.000mAh από τον προκάτοχό του.

Στην καταχώριση του τηλεφώνου καταγράφονται τρεις κάμερες και, ενώ δεν υπάρχουν περισσότερες επίσημες πληροφορίες, φήμες αναφέρουν ότι το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα, ενώ μια ελαφρύτερη έκδοση, που πιθανότατα ονομάζεται vivo Y78, θα είναι διαθέσιμη στις διεθνείς αγορές.

Παλαιότερες φήμες αναφέρουν ότι η συσκευή θα έρθει με chipset Dimensity, πάνελ Full HD+ με γρήγορο ρυθμό ανανέωσης και γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας. Δεδομένου ότι το τηλέφωνο προορίζεται για την εγχώρια αγορά, θα πρέπει να κυκλοφορήσει με το OriginOS Ocean. Αν κυκλοφορήσει διεθνώς, τότε η vivo θα βάλει το Funtouch OS με βάση το Android 13.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ