Ενδιαφέρον ξένων για ακίνητα στην Σκόπελο

0
18
Skopelos Mplo Panormos

Εντυπωσιακό είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από όλο τον κόσμο για το καταπράσινο νησί των Βορείων Σποράδων. Σύμφωνα με μεσίτες της Μαγνησίας το ενδιαφέρον εκδηλώνεται από φίλους της Σκοπέλου οι οποίοι προέρχονται από το εξωτερικό και είτε την έχουν επισκεφτεί κατά το παρελθόν είτε έχουν περιηγηθεί διαδικτυακά στα σοκάκια και τις παραλίες της και έχουν γοητευθεί από τις φυσικές ομορφιές της.

Το ενδιαφέρον προέρχεται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ως επί το πλείστον από χώρες όπως Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία  και οι περισσότεροι ζητούν είτε παραθαλάσσιες εκτάσεις είτε οίκημα για να αγοράσουν, όπως αναφέρουν και επαγγελματίες του νησιού.

Αρκετοί επίσης ψάχνουν να αγοράσουν ακίνητα σε τιμή ευκαιρίας για να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη νησιωτική Μαγνησία, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις συνταξιούχοι που διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, εκφράζουν τη διάθεση να μετοικίσουν μόνιμα στη Σκόπελο.

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι το νησί διευρύνει διεθνώς τη φήμη του, είναι γνωστό στο εξωτερικό και το ενδιαφέρον παραμένει αδιάπτωτο, ενώ πολλαπλασιάζονται τα θετικά μηνύματα που έρχονται από διάφορες χώρες. Τα προηγούμενα χρόνια, σημειωτέον, είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομογενείς που ζουν στην Αυστραλία και την Αμερική, ενώ, στο μεταξύ, η Ευρώπη κρατάει πάντα τα σκήπτρα του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Η διεθνής φήμη του νησιού ενισχύεται, όπως εκτιμούν οι ειδικοί, από τις συμμετοχές σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού αλλά και τις αλλεπάλληλες δημοσιογραφικές αποστολές, που έχουν ως αποτέλεσμα τα πολυσέλιδα αφιερώματα, έντυπα και ηλεκτρονικά, που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Τ.Χ.  thessaliaeconomy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ