Σε πλήθος κόσμου και κλίμα απέραντης χαράς και ενθουσιασμού μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης, ευχαρίστησε όλους όσους ψήφισαν τον συνδυασμό «Το Νησί μας Πρώτα – Δημιουργία Ξανά», καθώς και όλους τους πολίτες του νησιού για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.

Δήλωσε συγκινημένος, γιατί μετά από 17 χρόνια οι πολίτες τον εμπιστεύτηκαν να αναλάβει ξανά το τιμόνι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τόνισε ότι πορεύτηκε μαζί με όλη την ομάδα του και όχι μόνο με τους εκλεγμένους του συνδυασμού του και ζήτησε από τους εκλεγμένους και των δυο άλλων συνδυασμών την συνεργασία, ώστε να συμβάλλουν όλοι μαζί στην πρόοδο του νησιού μας.

Επίσης ευχαρίστησε τον σημερινό Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Βασιλούδη, καθώς και τον υποψήφιο του άλλου συνδυασμού κ. Ευσταθίου, οι οποίοι τον συνεχάρησαν τηλεφωνικώς για την επιτυχία του.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης με συγκίνηση αναφέρθηκε και σε δυο πρόσωπα που αποτελούσαν ψυχή στον Δήμο μας μαζί με όλους τους άλλους, στα 12 χρόνια που διοίκησε το νησί και αυτή την στιγμή δεν βρίσκονται κοντά μας, στον τομέα του αθλητισμού τον Δημήτρη Καραθανάση και στον τομέα του πολιτισμού τον Νίκο Μάρκου.

Αυτά τα πρόσωπα τα είχε, τα έχει και θα τα έχει μέσα στην καρδιά του, καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής του, μαζί με όλους όσους διοίκησαν τις προηγούμενες τετραετίες και μαζί με όλους όσους σήμερα δημιούργησαν τον συνδυασμό του, που τον οδήγησε στην νίκη.

Υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει από την Δευτέρα την στενή συνεργασία με την Δημοτική Αρχή καθώς και με τις άλλες δυο Δημοτικές παρατάξεις, ώστε τον Σεπτέμβριο να είναι όλοι έτοιμοι για δουλειά από την πρώτη μέρα.

ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!

ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΖΗΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!