Σκόπελος: Αίτημα για παράταση δρομολογίων στη γραμμή Μαντούδι – Σκόπελος του πλοίου “Πρωτέας”

0
322
Proteus 3 (1 Of 1)

Αίτημα για παράταση δρομολογίων μέχρι την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στη γραμμή Μαντούδι – Σκόπελος – Μαντούδι, κατέθεσε εγγράφως ο δήμαρχος Σκοπέλου, Σταμάτης Περίσσης.

Με επιστολή που απέστειλε στην εταιρεία ΑΝΕΣ υπογραμμίζει την ανάγκη εξυπηρέτησης όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν στο νησί, για να παραστούν στον εορτασμό του πολιούχου του νησιού, Αγίου Ρηγίνου, την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου. Λόγω της εορτής του πολιούχου της Σκοπέλου, αναμένεται η άφιξη ετεροδημοτών από την Αθήνα στο νησί.

«Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου είναι οι ημέρες επιστροφής των Σκοπελιτισσών και των Σκοπελιτών, αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας, που διαμένουν στην Αθήνα και θέλουν να παρευρεθούν στη Σκόπελο εκείνες τις ημέρες για να προσκυνήσουν και να τιμήσουν τον Αγιό μας. Γι’ αυτό σας παρακαλώ για την παράταση των δρομολογίων του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς» ώστε να τους δοθεί αυτή η δυνατότητα. Ελπίζω στην άμεση ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων» επισημαίνεται στην επιστολή του δημάρχου Σκοπέλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ