Το νέο ωράριο χρήσης μουσικής στην Αλόννησο

/, Magnesia.TV/Το νέο ωράριο χρήσης μουσικής στην Αλόννησο

Το νέο ωράριο χρήσης μουσικής στην Αλόννησο

Παράταση του ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου.

Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Σώμα, πλέον παρέχεται η δυνατότητα παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων μέχρι τις 24:00 στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Αλοννήσου.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων μέχρι τη 01:00 κατά τις ημέρες Κυριακή έως Πέμπτη και μέχρι τις 03:00 κατά τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και τις παραμονές αργιών, συμπεριλαμβανομένης της 26ης Ιουλίου.

Η έγκριση της παράτασης θα δίνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου κατόπιν αίτησης που θα καταθέτει ο ενδιαφερόμενος, χωρίς την προσκόμιση άλλων δικαιολογητικών πέραν του αποδεικτικού υποβολής της γνωστοποίησης και θα επανεξετάζεται κάθε  έτος.

Η παράταση του ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων θα δίνεται υπό τους όρους τήρησης των διατάξεων της Υγειονομικής Διάταξης Α5/301 0/1985 και της Αστυνομικής Διάταξης 3/1996. Θα ανακαλείται σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης των παραπάνω διατάξεων.

Επισημαίνεται ότι η λειτουργία κάθε είδους μουσικών οργάνων καθώς και στερεοφωνικών μηχανημάτων και ηλεκτροφώνων απαγορεύεται χωρίς άδεια.

Σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος απαγορεύονται τα τραγούδια, οι απαγγελίες και άλλες θορυβώδεις εκδηλώσεις, καθώς και η χρήση ραδιοφώνων και τηλεοράσεων, εφόσον προκαλείται διατάραξη της ησυχίας των περιοίκων.

taxydromos

By | 2018-07-30T17:01:57+00:00 Ιούλιος 30th, 2018|Alonissos.TV, Magnesia.TV|0 Comments