Αλόννησος: Μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας…

0
104
Dimarxio Alonissos 2 (1 Of 1)

Μέτρα προστασίας για την προστασία των εργαζομένων και του κοινού ισχύουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου στον Δήμο Αλοννήσου, στο πλαίσιο των περιοριστικών κανονισμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας η εξυπηρέτηση των πολιτών πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, ενώ μόνο σε έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις εξυπηρετούνται με φυσική παρουσία.

Παράλληλα συστήνεται σε όλους τους πολίτες η χρήση των ηλεκτρονικών πληρωμών, για λόγους δημόσιας υγείας και προστασίας, με τα μέτρα να συμπεριλαμβάνουν τις ευπαθείς ομάδες εργαζομένων.

Η διακίνηση της αλληλογραφίας μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένων και όλων των αιτούμενων αδειών προσωπικού (κανονικών, ειδικού σκοπού για τους γονείς μαθητών, αναρρωτικών κ.λπ.).

Ενισχύεται το πρόγραμμα καθαρισμού των δημοτικών κτιρίων, των σχολικών συγκροτημάτων Δημοτικού Σχολείου, Νηπιαγωγείου, Παιδικού Σταθμού του Δήμου Αλοννήσου με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό και των καθαριστριών του ΚΔΑΠ, και του Γυμνασίου Λυκείου Αλοννήσου που παραμένουν κλειστές έως και 30 Νοεμβρίου και επιβάλλεται η παρουσία καθαριστριών στις υπηρεσίες, τόσο κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους, όσον και μετά τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας τους, για τον συστηματικό καθαρισμό των χώρων.

Απαραίτητη η τήρηση αποστάσεων ενάμισι μέτρου, καθώς και οι συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων μέσω τηλεδιάσκεψης όπου είναι εφικτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ