Ανακαλύψαμε τα ρολόγια που ταιριάζουν στο περιπετειώδες lifestyle σου

0
5

Όσο κι αν τα ρολόγια επιτελούν έναν χρηστικό ρόλο, καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή μάς επαναφέρουν στο τώρα, είναι κάτι παραπάνω από ένα πρακτικό αξεσουάρ, καθώς μπορεί να πει πολλά για σένα. Είναι η προέκταση της προσωπικότητάς σου, δεδομένου ότι συμπληρώνουν το στιλ σου ως ένα στοιχείο της γκαρνταρόμπας σου, επομένως οφείλεις να βρεις εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες σου. Λατρεύεις τα extreme σπορ και το lifestyle σου αποτελείται από μοναδικές στιγμές γεμάτες αδρεναλίνη που μένουν χαραγμένες στον νου σου; Τότε, πρέπει οπωσδήποτε να δεις τα νέα μοντέλα της Tudor, τα οποία παρουσιάστηκαν με αφορμή τη συνεργασία του brand με την αγωνιστική ομάδα ιστιοπλοΐας Alinghi Red Bull Racing.

tudor_rologia

TUDOR x Alinghi Red Bull Racing, μία επιτυχημένη συνεργασία

Γνωρίζοντας πως η Tudor απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες με στιλ και δυναμικότητα, η συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα Alinghi Red Bull Racing ήταν αναπόφευκτη, καθώς μιλάμε για δύο νικητές. Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Tudor συμμετέχει στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα και συνεργάζεται με την ομάδα Alinghi Red Bull Racing. Πιο αναλυτικά, η Alinghi δημιουργήθηκε το 1994 από τον Ernesto Bertarelli και είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που κατέκτησε το θρυλικό έπαθλο America’s Cup δύο φορές, το 2000 και το 2007, με την Tudor να στοχεύει στη νίκη του θεσμού, στον αγώνα που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο του 2024 στην Βαρκελώνη.

tudor_rologia

Οι επετειακές συλλογές PELAGOS FXD

Με σπορ εμφάνιση και σχεδιασμό που θα εκτιμήσουν οι λάτρεις της θάλασσας, τα δύο νέα ανθεκτικά μοντέλα μοιάζουν να μπορούν να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις σου εντός και εκτός σκάφους. Πιο αναλυτικά, το TUDOR PELAGOS FXD CHRONO αποτελεί έναν χρονογράφο διαμέτρου 43mm από μαύρο άνθρακα με το λογότυπο Alinghi Red Bull Racing στην πίσω πλευρά της κάσας. Ειδικότερα, ο νεός χρονογράφος διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη από τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, σε μαύρο χρώμα του άνθρακα και κλίμακα 60 λεπτών, ενώ είναι εξοπλισμένος με τον αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου ΜΤ5813 με αυτονομία ενέργειας 70 ωρών και είναι στεγανό στα 200 μέτρα. Ωστόσο, δεν χάνει καθόλου σε επίπεδο εμφάνισης αφού ο σχεδιασμός του είναι πιστός στις αρχές της κομψότητας με ένα μπλε υφασμάτινο λουράκι και μπλε καντράν με κόκκινες πινελιές στους χρονογράφους.

tudor_rologia

Όσο για το TUDOR PELAGOS FXD, διαθέτει κάσα διαμέτρου 42mm από μαύρο άνθρακα, η οποία έχει επίσης το λογότυπο Alinghi Red Bull Racing στην πίσω πλευρά της. Το εν λόγω ρολόι επίσης περιλαμβάνει περιστρεφόμενη στεφάνη από τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, σε μαύρο χρώμα του άνθρακα και κλίμακα 60 λεπτών. Στη δική του περίπτωση, ο αυτόματος μηχανισμός ΜΤ5602 εξασφαλίζει αυτονομία ενέργειας 70 ωρών, ενώ είναι στεγανό στα 200 μέτρα. Με παρόμοιο σχεδιασμό το PELAGOS FXD εμφανίζεται με μπλε καντράν και αντίστοιχο μπλε υφασμάτινο λουράκι.

Για τα λεπτά και τις στιγμές που αξίζουν, οφείλεις να μετράς τον χρόνο σωστά, έχοντας στο πλευρό σου τον κατάλληλο σύμμαχο, που ακούει στο όνομα Tudor.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ