Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και κοστίζει μόνο 30 ευρώ

0
12

Αν ψάχνεις το outfit που θα φορέσεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι πιθανό η αναζήτηση να σε οδηγήσει σε κάποιο φόρεμα – μία καλή επιλογή για την περίσταση. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να προσέξεις, παρά τη γιορτινή διάθεση και την extravagant ροπή που θα έχεις αυτές τις ημέρες, είναι να μην το παρακάνεις. Ναι, οι οίκοι μόδας έδωσαν την έγκρισή τους για τη φετινή σεζόν φθινόπωρο /χειμώνας προκειμένου να φορέσεις ό,τι αστράφτει και έχει πάνω του παγιέτες και πούλιες, όμως, αρκετά luxury brands παρέμειναν πιστά στη “συμφωνία” που είχε γίνει πριν από καιρό και εξυμνούσε τον μινιμαλισμό.

Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές η κομψότητα βρίσκεται στα απλά πράγματα, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να βάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια στο outfit σου, ώστε να συγκεντρώσεις τα βλέμματα. Αυτό αμέσως αμέσως σε βοηθά ώστε να σταματήσεις να κάνει πολυδαίδαλες σκέψεις, επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε ένα μίνιμαλ φόρεμα που μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις.

Αυτό τουλάχιστον βρήκαμε ύστερα από αναζήτηση, ώστε να σου προτείνουμε το outfit για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ειδικότερα, κάνοντας μία βόλτα στα αγαπημένα μας online καταστήματα, πέσαμε πάνω σε ένα φόρεμα που μοιάζει να είναι η επιτομή της κομψότητας. Ο λόγος για το φόρεμα από σατινέ ύφασμα που βρήκαμε στη ZARA, το οποίο αν και είναι ένα απλό slip dress, στην πραγματικότητα είναι πολλά παραπάνω.

φόρεμα

Όπως γίνεται φανερό από τις φωτογραφίες, το φόρεμα έχει V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες, με το άνοιγμα στην πλάτη να αποτελεί το piece de resistance της όλης εμφάνισης. Από την άλλη, η βουτυρένια απόχρωση του butter yellow – που είχαμε επιλέξει νωρίς ως την αγαπημένη μας απόχρωση γι’αυτή τη σεζόν– θα λάβει κολακευτικά σχόλια, κάνοντας τη διαφορά και αποφεύγοντας το “παρωχημένο” κόκκινο που θα φορούν οι περισσότερες.

φόρεμα

Αν θα ήθελες να δεις περισσότερες φωτογραφίες για το item και βρίσκεσαι ένα βήμα πριν το αποκτήσεις, το γεγονός πως κοστίζει μόνο 29,99 ευρώ θα σε πείσει πως έχεις πάρει τη σωστή απόφαση.

Σατινέ φόρεμα, ZARA

φόρεμα

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ