Οι εντυπωσιακές βιτρίνες των μπουτίκ του οίκου Dior “ντύθηκαν” με γιορτινή διάθεση

0
2

Τίποτα δεν σε προετοιμάζει περισσότερο για τα Χριστούγεννα και τη γιορτινή περίοδο από τους στολισμένους δρόμους και τα αστραφτερά καταστήματα που μεταδίδουν το χαρούμενο μήνυμα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι μπουτίκ Dior σε όλο τον κόσμο φωτίστηκαν ποιητικά, για να βάλουν τους fashion lovers σε εορταστικό κλίμα.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες των πιο σημαντικών μπουτίκ του οίκου στον κόσμο, οι βιτρίνες που είναι διανθισμένες με αστραφτερές εγκαταστάσεις, αποκαλύπτουν τα διαφορετικά Dior σύμπαντα, μεγεθυμένα από πολυτελείς πίνακες.

Dior

TAIPAI 101, Taiwan © Chris Yi

Τα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri ξεδιπλώνονται σε ένα απίστευτο σκηνικό, απεικονίζοντας εναλλάξ ένα πλήθος από στροβιλιζόμενες πεταλούδες ή έναν μεγαλοπρεπή μονάρχη – ένα συναρπαστικό είδος πεταλούδας που ταξιδεύει στον πλανήτη μέχρι το Μεξικό – την ονειρική τοποθεσία της επίδειξης Dior cruise 2024.

Ως φόρο τιμής στην ιστορία και την κληρονομιά του οίκου, φωτεινά γλυπτά του Bobby – του πιστού σκύλου του Christian Dior – στέκονται δίπλα στις ανδρικές δημιουργίες του Kim Jones. Τα κοσμήματα της Victoire de Castellane πρωταγωνιστούν σε εκθαμβωτικές σκηνές μινιατούρας που σχηματίζουν πραγματικά μικρά θέατρα του θαυμαστού, ωδές στη δεξιοτεχνία και την τέχνη της λεπτομέρειας.

Dior

TAIPAI 101, Taiwan © Chris Yi

Μια μαγευτική σκηνογραφία που υποστασιοποιεί τις εμβληματικές διευθύνσεις του Dior -από το εμβληματικό 30 Montaigne μέχρι το μοναδικό concept store του Seongsu-, οι προσόψεις των οποίων είναι πασπαλισμένες με μια βροχή από πεταλούδες, σύμβολα της μεταμόρφωσης. Μια διαχρονική απόδραση, μέσα από το πρίσμα της ονειροπόλησης, της τελειότητας και του απροσδόκητου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις εντυπωσιακές βιτρίνες των μπουτίκ Dior

Dior

30 Montaigne, Paris © Kristen Pelou

Dior

30 Montaigne Paris ©Kristen Pelou

Dior

30 Montaigne Paris ©Kristen Pelou

Dior

New York 5th Avenue © Francis Dzikowski

Dior

SEONGSU KOREA © Kyungsub Shin

Dior

SEONGSU KOREA © Kyungsub Shin

Dior

TAIPAI 101, Taiwan © Chris Yi

Dior

SHANGHAI ZHANGYUAN © Sun Shi

Dior

TOKYO OMOTESANDO © Daici Ano

Dior

BEVERLY HILLS © Paul Vu

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ