Στη νέα διαφήμιση της Google, Pixel και iPhone παίζουν με το χιόνι και μιλούν για ΑΙ

0
12

H φιλία μεταξύ ενός Pixel και ενός iPhone καλά κρατεί στις stop-action διαφημίσεις #BestPhonesForever της Google. Kαι τα δύο τηλέφωνα έχουν ενημερωθεί στα πιο πρόσφατα μοντέλα τους και συζητούν για την τεχνητή νοημοσύνη,

To τελευταίο επεισόδιο της σειράς διαφημίσεων έχει τον τίτλο “Snow Phones”. Οι δύο φίλοι τραγουδούν ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τη μεγαλύτερη δόση auto tune που έχει υπάρξει! Ακόμα, έχουν φτιάξει μόνοι τους χιονοτηλέφωνα βάζοντας κουμπιά στη θέση των φακών της κάμερας.

Mετά τα εγκωμιαστικά σχόλια του Pixel για το τραγούδι του iPhone, αυτό λέει: “Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς Pixel. Μια όμορφη μέρα με τον καλύτερό μου φίλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσατε επιτέλους να βρείτε λίγο χρόνο.”

Το Pixel ζητά κάποιες διευκρινίσεις πάνω σε αυτό και το iPhone απαντά ότι το Pixel δουλεύει πολύ σκληρά. “Κάθε φορά που τσεκάρω, ανακοινώνετε ένα από τα λαμπερά σας νέα feature drops”, λέει και προσθέτει ότι το Pixel 8 Pro μόλις έγινε το πρώτο τηλέφωνο που έλαβε το νέο μοντέλο Gemini AI της Google. Το Pixel 8 Pro θα αποκτήσει το Gemini Nano, μια περιορισμένη έκδοση του γλωσσικού μοντέλου που θα βελτιώσει τη λειτουργία αυτόματης σύνοψης στην εφαρμογή Recorder και τη λειτουργία Έξυπνης απάντησης στο πληκτρολόγιο Gboard στο πλαίσιο του Feature Drop Δεκεμβρίου.

Αφού το Pixel παραδέχτηκε ότι η λειτουργία AI είναι πολύ ωραία, το iPhone απαντά: “Ναι, είναι πολύ ωραίο. Δεν σας είπε κανείς ότι μετά τα φθινοπωρινά λανσαρίσματα μπορούμε να είμαστε σαν τους φίλους μας εδώ (τα τηλέφωνα από χιόνι) και απλά να χαλαρώνουμε ;”

“Feature Drops όλο το χρόνο” είναι το tagline της διαφήμισης, ενώ ακολουθεί και μια σκηνή που δείχνει και τα δύο τηλέφωνα να σχηματίζουν αγγέλους στο χιόνι.

Πρόκειται για μια χιουμοριστική και πετυχημένη σειρά διαφημίσεων με φανατικούς θαυμαστές. Αν και αυτό το σποτ δεν είναι το πιο πετυχημένο της σειράς, είναι ευχάριστο να το βλέπεις.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ