Δήμου Σκοπέλου: «Καλάθι Αγάπης –Αλληλεγγύης»

0
87
Καλάθι Αγάπης 2

Σκόπελος 18/12/2020

ΜΑΖΙ μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα!!
ΜΑΖΙ μπορούμε να δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς Αγάπης και Αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας!!

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού καθώς και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σκοπέλου, προχωρούν στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ,τα οποία θα διατεθούν στους συμπολίτες μας που αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα αγαθά.
Σε Σούπερ-Μάρκετ του Δήμου, (αμέσως μετά τα ταμεία),κατά την διάρκεια των εορτών οι δημότες μπορούν να προσφέρουν βασικά είδη διατροφής /υγιεινής μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ ,όσπρια, ζυμαρικά, χαρτικά, απορρυπαντικά κ.λ.π.) στο διαμορφωμένο <<ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΑΠΗΣ –ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ>> .
Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια για να μη λείψει τίποτα από το εορταστικό τραπέζι των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη .

Καλάθι Αγάπης

<<Με συλλογική ευθύνη ,ομοψυχία και ενότητα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Καλούμε του δημότες που έχουν την δυνατότητα ,να συνδράμουν στη δράση <ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΑΠΗΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ> και να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας ,που στερούνται βασικά αγαθά. Οφείλουμε να είμαστε κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Σκοπέλου και να τις στηρίζουμε ουσιαστικά. Η υλοποίηση κοινωνικών δράσεων αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής., Βούλγαρης Αριστείδης, Αντιδήμαρχος Σκοπέλου>>.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ