Δοκιμή 5G στην Αθήνα με iPhone 12 Pro Max χρησιμοποιώντας COSMOTE eSIM

0
60
Δοκιμή 5G στην Αθήνα με IPhone 12 Pro Max χρησιμοποιώντας COSMOTE ESIM

Ο φίλος του Techblog, Stefanidis έχει στα χέρια του το iPhone 12 Pro Max και δοκιμάζει τις ταχύτητες 5G της COSMOTE κινούμενος στις περιοχές Ηλιουπολη και Ζωγράφου (Ιλίσια). Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί e SIM της COSMOTE και συνδέεται με το κινητό του σε δίκτυα 5G.

COSMOTE 5G

To δίκτυο 5G της COSMOTE ενεργοποιήθηκε εχθές και από τις αρχές του νέου έτους αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα εμπόρικά διαθέσιμα πακέτα 5G. Σήμερα όποιος έχει ένα από τα πιστοποιημένα 5G smartphones όπως το iPhone 12 Pro Max, μπορεί να δοκιμάσει τις γρήγορες ταχύτητες 5G σε συγκεκριμένες πόλεις και περιοχές.

Ο Γιώργος με το Pro Max στο δρόμο να τεστάρει 5G, οι υπόλοιποι καραντίνα – σπίτι.

Η τεχνολογία 5G

Η τεχνολογία 5G δεν αποτελεί απλά την επόμενη γενιά ασύρματης επικοινωνίας, αλλά εγκαινιάζει μια εποχή υψηλών ταχυτήτων και απεριόριστων δυνατοτήτων. Πρόκειται για μία από τις ταχύτερες και πιο αξιόπιστες τεχνολογίες που έχουμε γνωρίσει έως σήμερα και μελλοντικά θα αλλάξει θεαματικά τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε, αφού σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τις καθημερινά αυξανόμενες τεχνολογικά απαιτήσεις, με χαρακτηριστικά που καμία άλλη τεχνολογία δεν είχε έως σήμερα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ