«Είναι εξοργιστικό, εξαπατούν τον κόσμο»

0
1

Μήνυση σε σελίδα του Facebook που χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα του αλλά και… ψεύτικες φωτογραφίες με τον ίδιο να κρατάει στο χέρι αδυνατιστικό προϊόν κατέθεσε ο γνωστός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς.

“Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!” δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου στο Thesstoday.gr, καθώς η εταιρεία εκμεταλλευόμενη το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, έφτασε στο σημείο να αλλοιώσει φωτογραφία του, ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα που υπόσχεται αδυνάτισμα.

Aριστερά, η φωτογραφία που δημοσίευσε η σελίδα με photshop. Δεξιά, η αληθινή φωτογραφία

Μάλιστα, θέλοντας να γίνει πιο πιστευτή προς το κοινό της, η σελίδα χρησιμοποίησε διάφορες φωτογραφίες του τραγουδιστή από τις τελευταίες εμφανίσεις του, υποστηρίζοντας πως η απώλεια κιλών του οφείλεται στο αδυνατιστικό σκεύος που προωθεί. “Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό”, σημειώνει ο δικηγόρος του.

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας κατά αγνώστων, ενώ πλέον η ιστοσελίδα φαίνεται να έχει εξαφανιστεί.

Πηγή: thesstoday.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή