Εκδήλωση- αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι για την ενίσχυση του Συλλόγου «Ηλιοτρόπια»

0
9

Διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, προβάλλοντας το κοινωνικοπολιτιστικό του πρόσωπο αφιερώνει τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωσή του: «με την Ελλάδα Καραβοκύρη…» στον Σύλλογο ΑμεΑ  «Ηλιοτρόπια», προσπαθώντας έτσι να συμβάλλει στην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι εγκαταστάσεις του στις πλημμύρες.

Τα «Ηλιοτρόπια» δεν είναι κερδοσκοπική επιχείρηση πάρα μόνο ένας Σύλλογος δημιουργικής απασχόλησης μελών ΑμεΑ, όπου δραστηριοποιούνται άτομα με αναπηρίες και με σκοπό την ενεργοποίηση και την οικονομική ενίσχυσή τους. Η απασχόληση τους αφορά τη παραγωγή αρωματικών φυτών και τις χειροποίητες κατασκευές. Τα «Ηλιοτρόπια» θα τα συναντήσετε καθημερινά στο γνωστό «βαγονάκι» στη πλατεία Ελευθερίας, αλλά και στις εγκαταστάσεις τους στα Κήπια Ανακασιάς και φυσικά στο bazaar με δημιουργίες τους που θα εκτεθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου κατά τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας που θα είναι αφιερωμένη στο μουσικοσυνθέτη Μάνο Χατζηδάκι, και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Στην Εκδήλωση και με Χριστουγεννιάτικη διάθεση θα συμμετέχουν:

  • ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΕ.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ, με Αρχιμουσικό την κα Γλυκερία Μωραϊτάκη.
  • ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ, με την Παιδική Χορωδία και μαέστρο την κα Αγλαΐα Τραγουδάρα.
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, με φωνητικό σύνολο και μαέστρο την κα Αγγελική Κοντοπούλου, η οποία έχει και την ευθύνη της Καλλιτεχνικής Επιμέλειας.

Όλοι μαζί και «με την Ελλάδα Καραβοκύρη…» θα παρουσιάσουν αφιέρωμα στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ για τα 30 χρόνια από το θάνατό του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή