Εσερίδης: «Θλιβερό γεγονός, ζήτησα επανειλημμένα συγγνώμη από την Α.Ε. 2002»

0
5

Ως απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Αλμυρού, κ. Εσερίδης, την ενέργεια οπαδού της Δήμητρας Ευξεινούπολης να κινηθεί απειλητικά εναντίον ποδοσφαιριστών της Α.Ε. 2002 και να τους υβρίσει σκαιότατα, όπως αναφέρει σε προσωπική του δήλωση, καταδικάζοντας απερίφραστα το γεγονός.

Αναλυτικά: «Καταδικάζω απερίφραστα και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη ενέργεια ενός οπαδού της Δήμητρας Ευξεινούπολης (διότι αποκλείεται να είναι φίλαθλος), ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ της Δήμητρας και της ΑΕ 2002 Καλών Νερών, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς τους αθλητές της φιλοξενούμενης ομάδας υβρίζοντάς τους σκαιότατα.

Η Ευξεινούπολη είναι ένα προσφυγικό χωριό που αποτελεί κόσμημα για τον Δήμο Αλμυρού και οι κάτοικοί της είναι παντού γνωστοί για την ευγένειά τους και τη ζεστή φιλοξενία που προσφέρουν σε όλους τους επισκέπτες του τόπου τους.

Ως Δήμαρχος Αλμυρού ζήτησα επανειλημμένα συγγνώμη από τους παίκτες της ΑΕ 2002 για το θλιβερό αυτό γεγονός.

Τέτοιες συμπεριφορές που ζημιώνουν τόσο το σωματείο της Δήμητρας όσο και το ήθος των κατοίκων της Ευξεινούπολης, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.

Είμαι σίγουρος πως και το ίδιο το σωματείο θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα επανάληψης τέτοιων επεισοδίων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή