Ηττα για την ΑΕΚ με 1-0 από την Αντβερπ

0
0

H AEK, παρότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 51’ λόγω απευθείας κόκκινης στον Μπατάιγ για εγκληματικό μαρκάρισμα στον Γκατσίνοβιτς, δεν κατάφερε ποτέ να ανταποδώσει το γκολ που δέχθηκε στο 16’ από τον Γιάνσεν με εξαιρετικό διαγώνιο πλασέ και έχασε με 1-0 από την Αντβερπ  εκτός έδρας.

Οι Βέλγοι έτσι απέκτησαν θεωρητικά το προβάδισμα από το πρώτο ματς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, έβαλαν το … πούλμαν μπροστά από την εστία με οκτώ παίκτες μόνιμα μέσα στην περιοχή, αλλά σημασία έχει ότι μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0, το οποίο προήλθε από τη μοναδική επικίνδυνη φάση τους στο πρώτο μέρος.

Αυτό το διάστημα η ΑΕΚ είχε μεγάλες φάσεις ειδικά με τον Λιβάι Γκαρσία, που τραυματίστηκε και αποχώρησε από το 36’, με την Ενωση να έχει 21 τελικές έναντι 8 των Βέλγων, αλλά γκολ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν.

ΑΝΤΒΕΡΠ (Φαν Μπόμελ): Μπιτέ, Ντε Λατ, Αλντερβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Μπατάιγ, Μπαλικούισα, Εκέλενκαμπ (56’ Ντεν Μπος), Κεϊτά, Φερμέιρεν, Οντρέικα (56’ Βάινς), Γιάνσεν (70’ Μούγια)

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (67’ Αραούχο), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (67’ Ελίασον), Άμραμπατ, Τσούμπερ (67’ Μάνταλος), Λιβάι Γκαρσία (36’ λ. τρ. Πόνσε)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή